12 Ocak 2014 Pazar

Pazar postu


Bazı pazarlar çok keyifli ve honey oluyor.Anane zili çalıp elinde kocaman bir tabak kreple geldi bu sabah,ee bizde afiyetle mideye indirdik,biri reçelli yedi,biri ballı labneli ,sonra birer nutellalı ,ben mi??Tabii ki bir ince dilim alman ekmeğimi keyifle yedim .Yaşasın iradem:))Bir kilo daha vermişken asla bozmayı düşünmüyorum perhizimi.Yola devam hedefe 6 kilo kaldı...
Epeydir amigurumi yapmiyordum,iyi geldi gerçekten Örmek en büyük terapidi,benden söylemesi.
L❤VE OWL
Dün saçlarımı uzun küt kestirmeye karar verdim,sonra kuaförüm eminmisin sonra ağlama(ağlamışlığım var) dedi,baktım  emin değilim devam uzun saça.Sanırım yakında rengini karamel yapıcam ,bi değişiklik şart yahu :)))
Dün bir de blog arkadaşlarımla görüştük.Ayda bir gün yapiyoruz,he he paralı blog günü.Masa uzun olunca pek sohbet edilmiyor ,bi dahakine farklı bişey düşünelim bence.Bu arada doyamatık bir birimize,konuşacak ne çok şeyimiz varmış.Seviyorum hepinizi !!!
FSM bulvarında yeni açılan "Özsüt"te buluştuk.Hayal kırıklığı tek kelimeyle .Servis ağır,gelen tabaklar menüdeki görsellerle alakasız,sanırım bu ilk ve son ziyaretim olucak.Ne demişler bildiğin yerden şaşma .Sanırım bulvarda en sevdiğim "Güllüoğlu",elemanlar tanıdık,güler yüzlü,servis hızlı ,tatlar hiç değişmiyor.İnsan karşılığını bulmak istiyor neticede,o kadar para veriyorsun.Haksızmıyım :((
Dün Goncamla Aslım bana bu şirin dosyaları almışlar.Ben bunu bir mesaj olarak algılıyorum,evren de sesimi duysun please,koca da martta gideriz dedi,şimdi ucuz bilet bulmak kaldı,tabii bir de araştırma yapmam lazım,nasil gidicez ,nerde kalıcaz,ne yenir ne içilir vs.Şimdiden heyecan sardı.Her sene bir Avrupa ülkesi ziyareti projesine devam.Gerçi bir Amerika hayalim de var.Neden olmasın :))) Onu da çıkartırım aradan.

Herkese hayırlı kandiller olsun!!! Mutlu pazarlar!!!

4 yorum:

  1. İradeye kocaman bir alkış!!! :)
    Saçlar böyle şahane ki bence ama bazen de değişiklik istiyor ille de bünye,anlayabiliyorum :)
    Ah şu örme yeteneğinden azcık bana kargola da yolla lütfen,hayranım ya :)

    YanıtlaSil
  2. Çok keyifli bir post olmuş.
    Evren duyar inşallah sesini :)
    Hayırlı kandiller.

    YanıtlaSil
  3. İradeye kocaman alkış gelsin:) Krep benim hayır diyemeyeceğim bir güzellik:)
    Yok, saçları kestirme bence de, kısa saç insanı olmama rağmen senin tarzın rapunzel diyorum!
    Doyamıyoruz gerçekten birbirimize değil mi, sohbet bitmiyor bir turlu:)))
    İnşallah bu yıl gideceksin Londra'ya kutumda büyük hissediyorum Smilenam, bak bizim de karşımıza çıktı -nerede Londra teması görsem aklıma geliyorsun zaten- işaretleri getirdik sana.
    Hadi bilet bakmaya:)Öperimmm...

    YanıtlaSil
  4. Öncelikle telefon kılıfınızın bile baykuş motifli olması gülümsetti beni :) Sayenizde bu hayvanlara karşı sempatim doğdu :) Saçlarınızı da iyi ki kestirmemişsiniz,çok çok güzeller ve blog buluşmanıza hayran kaldım,keşke İstanbul'da da yapabilsek bunu (belki yapılıyordur)...
    Eğer giderseniz Londra postunuzun upuzun olmasını temenni ediyorum :) Avrupa'ya özel bir ilgim var ve Eylül ayı içinde sıkı bir planımız.

    Mutlu mutlu haftalar...

    YanıtlaSil

yorumlarınız için teşekkürler !!!