20 Ocak 2015 Salı

Örgü bayrak-crochet bunting

 Dün sıcacık bir paket aldım.İçinde sevgiyle hazırlanmış el yapımı nefis reçeller vardı bir de mis kokulu biberiyeli ev ekmeği ama beni en çok duygulandıran o kısacık mektup oldu.Nasıl güzel satırlar,nasıl içten,nasıl samimi.Ben böyle hissettirdiysem ne mutlu bana,çook teşekkür ederim güzel insan .Bursaya gelirsen kesinlikle buluşmalıyız.Hey gidi teknoloji kim hayal ederdi böyle şeyleri.
 Gece gene boş durmadım.Blogumu okuyanlar bilir ben dizi seyrederken iyi iş çıkaranlardanım.Bu sene işler kesat ,dizi seyrettiğim yok,tabii örgüler ilerlemiyor.Nerde o Kuzeyler,Bihterciğim,Yaprak dökümleri.
 Gece "Karadayı"da çıka çıka bu bunting çıktı.
  Önce 20 zincir çektim sonra 18.yuvaya batıp iki trabzan yaptım ve sırayı tamamlayana kadar devam ettim.Her dönüşte yandan kestim 1,er trabzan(ilmek).Bitince de estetik dursun diye kenarlarına sık iğne geçtim ,en son da  zincir çekerek bayrakçıkları  bir birine tutturdum.

Canım battaniyeme devam.Bir iki güzel dizi olsa çoktan bitmişti.
Salıyı da salladık ...

9 yorum:

  1. internetten kore dizisi açabilirsiniz mesela :) paramparça ve şerek meselesi de güzel sanırım ( işitme engelli olduğumdan bilmiyorum nasıl acaba)..
    örgüleriniz çok muntazam anlatımınız çok samimi.. seviyorum sizi :)

    YanıtlaSil
  2. bu enerjinize hayranım semra hanım :) el işlerinize daha çok tabi ki... yine harika şeyler çıkarmışsınız ortaya :)

    YanıtlaSil
  3. bence sizin dizi izlemenize fln gerek yok onlar olmasada illaki muhteşem şeyler çıkarıyosunuz ortaya:) ama yinede güzel bi dizi lazım bana derseniz internetten "breaking bad" dizisini izlemenizi öneririm:)

    YanıtlaSil
  4. Becerikli hatunsun bayılıyorum sana :) dizilere katılıyorum bu sene işler kesat kara para aşk izliyorum bi ondan da sıkıldım :) birde poyraz karayel şimdilik fena değil tavsiye ederim
    Gene çok güzel olmuş ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  5. örgüler anlatımlar süper çok sevdim!
    sevgiler,

    YanıtlaSil
  6. Ben örgü özürlüyüm ama bunu yapabilirim gibi geldi..anlatım çok güzel..ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil

yorumlarınız için teşekkürler !!!