14 Kasım 2014 Cuma

Yılbaşısal hareketlere devam...#yılbaşıkafası

Hello!!!Ben tam gaz yılbaşısal hareketlere devam ediyorum.Siz de durumlar nasıl?!?
Bu sefer daha önce yaptığım mini kart etiketlerin siyahını yaptım.Siyah karton kullandım,kalem olarak yine kırtasiyeden aldığım simli kalemle yazdım.Kalemin hem altın sarısı,hem de gümüşü var,hatta istediğiniz kalınlıkta bulabiliyorsunuz.
Daha önce Pinterestte gördüğüm bu fikre bayılmıştım,biraz eksikleri var gerçi.Kalan malzemeleri bulur bulmaz tamamlıycam.
Kapaklı kabı nerden aldın derseniz,tabak  mabak satan bir yerden almıştım.Her yerde bulabilirsiniz yani(Metro Cross  markette de vardı),üstelik 2tl. gibi bişey . Yanılmıyorsam Paşabahçe ürünü.
Minnoş yavru geyiğe gelince ,onu D&R dan aldım . Schleich'in ürünü . Çin mallarına göre biraz pahalı ,fakat çok kaliteli.
Daha önce kağıttan minik kuşlar kesmiştim .Hatta İnstagram'da ailecek yaptık :)Bu sefer yılbaşı temasına uygun geyik çizip kestim.
Evde başka kağıdım olmadığı için ben A4 kağıdı kullandım.
Kağıdı yelpaze yapar gibi katlıyoruz.Katlı tarafı sağda kalsın.Üzerine geyikçiği çizin,sonra kesin ,işte size duvar süsü.Kağıdınızın boyutuna göre geyik sayısını arttırabilirsiniz.Ben bunu denemelik yaptım.
Şimdilik bu kadar.Ne demiştik fikir benden,yapması sizden!
Ben dört gün yokum.Sevdiğiceğim bana şahane bir doğum günü sürprizi yaptı.Paris'e gidiyoruz,hem de sadece ikimiz.Heyecan sardı ,bu sefer gerçi müze falan gezmiycam Parisin tadını çıkarıcam.Sonbahar da nasıl acaba.Bol bol fotoğrafla döneceğim :))
  Keyifli bir haftasonu diliyorum!!!

8 yorum:

  1. Ne şirin olmuşlar, ellerine sağlık bayıldım!!!

    YanıtlaSil
  2. Aydacım çok teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  3. Harika işler bunlar,mutlu eden heyecanlandıran,eline sağlık.nefis olmuşlar.bende öğrenciler için nir kaç proje arsştırdım.önümüzdeki hafta okulda değişik ürünler yaptırmak istiyorum her snıfa ayrı ayrı.paristen bize yeni yıl ruhu gönder.kimbilir nasıl ışıltılıdır.merakla bekliyoruz fotoları.şimdiden iyi yolculuklar. Keçeden farklı objeler görürsen fotolarını çekersen sevinirim. Öperimm . Sıkı giyin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çekmem mi çekerim tabii,senin projeleri de bekliyorum heyecanla canım,öperim

      Sil
  4. çok güzeller :))) dart ödülü almışım bende sizinle paylaşmak istedim :))) http://elmasstugba.blogspot.com.tr/ buradan bakabilirsiniz

    YanıtlaSil
  5. Her zaman çok güzel uğraşların var sevgili Smilena ellerine sağlık, takdir ederek izliyorum:)) Sevgilerimle...

    YanıtlaSil

yorumlarınız için teşekkürler !!!