9 Aralık 2013 Pazartesi

Hello pazartesi :))


Kuşkusuz en sevdiğim günlerden biri.Herkes okulunda işinde:)) Haftasonları kimilerine tatil bana yorgunluk.Oğlancıklar yormuyor ama bu bitmeyen ödevler gerçekten bazen çok canımı sıkıyor.Üstelik tüm aile biraz kırgın ,grip geldi gelecek,hapşurmalar,burun çekişler ,iştahsızlık .Umarım portakal sularıyla ve kuşburnulu ıhlamurla atlatırız.Ben de çok fenayım bugün ağzımda aftlar ,eklem ağrıları of ne şahane :(((

Bugün iştah sıfır bir bardak sıcak tarçınlı süt ve sevgili Ebygale'nin ailemiz için yaptığı kurabiyelerle minik bir atıştırma yetti arttı bile .Ellerine sağlık Aslıcım ,Kitanamın tatlısı fotoğraflanmaya geçemeden bitti bile ,ikiniz de çok tatlısınız size çook teşekkür ederim ❤❤
Sonunda sıcak su torbası kılıfına başladım.Eksik mi kalıcaktım yani :))) Sanırım üzerine eldivenlerde kullandığım çiçeği yapıcam,hem daha gösterişli hem daha büyük.Su torbası  az küçük olsaymış iyimiş ,artık kış bitmeden biter umarım.
Bu blogu çok seviyorum-Coco Rose Diaries,harika şeyler yapiyor
Yaşasın ekose,yaşasın kareler ,yaşasın tartan ,seviyorum napiyim ❤❤

İşte böyle blogum,çok bekledik kar yağışını haftasonu ama gelmedi.Oğlanlar çok heveslenmişti ,fakat iyi de oldu ,çünkü içeri alamazdım zaten biraz hastalar.Haftaya yağa bilirsin mesela :))

Güzel bir hafta diliyorum !!!

12 yorum:

  1. Biz Ankara'dan Bursa'ya gönderelim karları, bana çok uygun:)
    Pazartesi sendromsuz bir hayat ne güzel olsa gerek:)

    YanıtlaSil
  2. Hadi kolay gelsin, coco rose'un torbası azıcık küçük sanki, ama bizim ebattakilerde çabuk bitiyor hiç gözünde büyütme, yarıya ulaşmış bile neredeyse, eminim çok güzel olacak aslında bende benim işlemeyi sökmeyi göze alsam daha büyük olarak işleyeceğim ama olsun ufak olsun deyip tembellik ediyorum, fotoğraflar yine iç açıcı ve çok şık, haftanız güzel olsun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sakın sökme çok güzel bence hatta yanına iki tane daha yapabilirsin

      Sil
  3. İyi haftalar şekercim! Çok çok geçmiş olsun, en kısa zamanda iyileşin lütfeeenn ♥ Haftaya başlamak için rengarenk fotoğraflar yine süper!

    YanıtlaSil
  4. heyyy kadın harika mısın nesin ya:))
    bayıldım sıcak su torbası kılıfına. benim de bu ara en samimi arkadaşım sıcak su torbam oldu. keşke senin gibi becerikli olsam. sevgilerimi yolluyorum

    YanıtlaSil
  5. Yine neşe dolu kıpır kıpır bir yazı olmuş ne harika:) Kar'ın gelmesine az kalmış duyduğum kadarıyla. Herkeslerin dilinde. Bizim buralara da yağacak kadar soğuk bir hava var. Ben de çocuklar gibi heyecanla bekliyorum inan. Kurabiyeler pek güzel görünüyor canım istedi. Belki akşama kakaolu kurabiye ben de yaparım:) Annem termosuma örmüştü çizgi çizgi bir model ben bu tip kalıp alınarak yapılanları beceremiyorum anneme paslayabilirim ama çok beğendim:) Zaten kadıncağız bana ne örgü yetiştireceğini şaşırdı. Her bulduğum örneği anne bundan da yaparmısın diye mail atıyorum:):) Anneler iyi ki varlar. Sizinkiler de sizin gibi böyle enerjik yaratıcı mutlu ve neşe dolu bir anneye sahip oldukları için çok ama çok şanslılar. Bana da inanılmaz iyi geliyorsunuz, güne motive oluyorum ve hayal kuruyorum ne zaman okusam yazılarınızı. Ayrıcaaaa çizmeler de süper bayıldım:) Ben burada tünele giderken yeşil olanlarını giyiyorum bunların ama öyle düz düz pek sevmediğimden bazen kırmızı pantalonumla giyip karpuz kombini yapıyorum aklımca hatta bazen tahta kalemiyle resim yapıp üzerine gidiyorum:) Çocuk ruhumuz hiiiiç kaybolmasın! Mutlu haftalar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tuğbacım ne tatlısın sen yahuuu❤❤❤❤

      Sil
  6. Pazartesileri seven nadir kişilerden birisiniz sanırım. ne hoş bakış açınız hoşuma gitti.
    Çok geçmiş olsun diliyorum. umarım tez zamanda maaile iyileşirsiniz.
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil

yorumlarınız için teşekkürler !!!