16 Eylül 2013 Pazartesi

Evde beyaza dönüşüm

Çocuklar küçükken hep koyu renkleri tercih ediyordum ,artık büyüdüler.Bunu fırsat bilen ben ufaktan ufaktan evi beyaza dönüştürmeye başladım,bakalım becerecekmiyiz beyazları kullanmayı.

Kılıflar yıkanıyor nasıl olsa,bir tekli ,bir ikili bir de üçlü koltuk bize yeter de artar.Şimdi onlara güzel güzel yastıklar yapmalıyım.Aklımda bir kaç bişey var ,en kısa zamanda uygulamaya geçicam.

Masam da değişti,beyaz gerçekten insanın içini açıyor,bu arada neymiş-  İkea evimizin herşeyi :))))
English home'de perde de beğendim ,en kısa zamanda onu da halletmeliyim.

Tekliye de renkli bir yastık şart 
Raflar ,tv ünitesi ve orta sehpamı da beyaza boyamayı düşünüyorum.Bu hafta bu işi de bitirdikten sonra boya maceramı paylaşıcam.Beyaza dönüşüm şimdilik böyle ,biraz daha aksesuar ve bir kaç bişey daha da aldım mı tamamdır.Değişim iyi geliyor insana .

Örgülerim beni bekler :)))
Mutlu bir hafta diliyorum !!!

24 yorum:

  1. Ayni seyi bu yil bende dusunuyorum....herseyim beyaz olsun diye ama nerden baslasam bilemiyorum bir turlu.size kolay gelsin cok şık olmus gule gule oturun.......

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler,size de kolay gelsin

    YanıtlaSil
  3. senin renkli cicilerinle o beyazlar muhteşem duruyor ;) iyi günlerde kullan :))

    YanıtlaSil
  4. Evlenirken nedense beyaz mobilyalar bana çok itici gelmişti, o yüzden herşeyi venge almıştık. Gerçi o zamanlar bu kada rgüzel ve çeşitli beyaz mobilya yoktu:) Geçen Mobilyaları boyatmak için fiyat aldım. Çok yüksek. Kendim ufak tefek şeyler dışında hayatta cesaret edemem. MErakla bekliyorum dönüşüm hikayesini. Beyaz koltuk o kadar kötü değil bu arada yeter ki yıkansın;) Bir de Marks and Spencer da baykuşlu yastık var. Haberin olsun;) İG de paylaşayım bir bak ama fiyatı biraz yüksek geldi bana. Öperim ne çok yazdım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de herşeyim vengeydi Seblacım,önce rafları deniycam paylaşırım aşama aşama boya işlemlerini,kanıma girmdin bak yarın o tarafa gidicam bakarım :)))

      Sil
  5. Erbeerdiamant diye Alman bir blog var.mutlaka bakin ,eminim fikir alacaksinizdir.gerci kadin daha cok pastel tonlar kullaniyor? El islerini cok seviyor.onunda odasi bembeyaz. Yastiklar,battaniyeler tigisi,siste cesit cesit.ayrica güle güle kullanin esyalarinizi.Sule

    YanıtlaSil
  6. Çok huzur verici bir görüntü vermiş eşyalar. Güle güle oturun. Yün dolu sepete ayrıca bayıldım:))

    YanıtlaSil
  7. çok güzel canım,sağlıkla kullan şimdi ev birkaç metre daha genişlemiş gibi duruyordur:))

    YanıtlaSil
  8. 7 yıldır salonum beyaz metecik bu evde doğdu hiç Bişey olmadı beyaz koltuklarıma deri olduğından hep sildim. Korkmasın kimse beyazdan:)

    YanıtlaSil
  9. çok güzel canım,sağlıkla kullan şimdi ev birkaç metre daha genişlemiş gibi duruyordur:))

    YanıtlaSil
  10. Instagram'da gördüm ve çok beğendim. Ektrop değil mi, şirinliğinin yanında çok ama çok rahat bu koltuklar, bizde alma niyetiyle bakındık, nette ufak araştırmalarımda insanlar gri veya koyu renk kumaşların çabuk solduğunu, alınacaksa beyaz renk alınmasını tavsiye etmişler. Buna paralel beyaz alalım dedik.
    Bir de yıkanması güzel silme derdi yok, daha hijyenik. Eteklerini ütülemek yetiyormuş.
    Güle güle kullan, üzerine renkli yastıklar çok yakışıyor. Hatta bebek odasına sallanan sandalye yerine teklisini istiyorum bakalım.
    Güle güle kullan maaile :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çok sevdim inanılmaz rahat,mutfakta daha önce kırmızısını kullandım biraz renk soldu gibi,kesinlikle beyaz en doğru seçim.tekliyi eşime kaptırdım çook rahat,bebişin odasına da super olur.değişiklik iyi geliyor bazen ,bakalım boya işini becerebilecekmiyim :))) sevgilerimle

      Sil
  11. Ailecek mutlu günlerde kullanın . Beyaz benim de tercih ettiğim bir renk . Temizlik ve ferahlık hissi veriyor . Kullanımı da kolay aslında . Dediğin gibi renkli yastıklar ve çiçeklerle harika olacatır .
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  12. merhaba :)
    ciciLeriN pek güzeLmiş caNım :)
    yeNi örgüLeriNi sabırsızLıkLa bekLiyorum :)

    YanıtlaSil
  13. Beyaz sevdamız bizimde bir kaç yıl önce başladı.. Boyaya boyaya pek boyanacak bir şey kalmayınca, şimdi parkelere ve ahşap merdivene takmış durumdayız..Ama evin içinde sürekli gezinip duran bir kedi ve bir köpekle bu iş nasıl olacak bakalım..Her şey çok güzel olmuş, keyifle kullanın...Sevgiler

    YanıtlaSil
  14. boya macera yazılarını merakla bekliyorum..

    YanıtlaSil
  15. güle güle oturun beyaz nasılda insanın için açıyor benim evde koyu beyaza döneceği günü bekliyorum heyecanla:)

    YanıtlaSil
  16. Çok güzel kanepeler benim de hayalim beyaz bir ev beyaz bir mutfak umarım geçekleşir.
    Sevgilerimle ben de beklerim.

    YanıtlaSil
  17. kızım 2.5 yasında ben de düşünüyorum ama herkes daha cok erken biraz daha buyusun diyo.olmazsa kılıflarını değiştiririm.o yüzden bayılıyorum ikeanın bu koltuklarına..aklıma takılan oturup kalktıkça kılıf cabuk buruşuyor mu ? ve minderleri deforme oluyor mu? özellikle sırt minderi yukarıya kol konulunca asağı dogru biçimi bozulup kalıypr mu?
    bizim su ankilerde boyle bir sorun var da o yuzden değiştirmek istiyorum..artı ve eksileri varsa ve paylaşırsanız cok memnun olurum....
    sevgiler...

    YanıtlaSil

yorumlarınız için teşekkürler !!!