22 Mart 2012 Perşembe

Resim kotası meselesini de çözdük :)

Bir ara kota mota aşmıştım ya .Hal edildi o iş.Çok sevindirikim şu anda.Teşekkürler "Küçük şeyler".Aslında kocaman bişey yaptın benim için.Şimdi çok yorgunum,günlerce beni biraz üzen işlerle uğraştım(hastalık diyeyim ).Yarın detaylı nasıl halettiğimi yazıcam.Kim bilir belki sizde bir gün aşarsınız kotanızı.Yardım eden herkese kocaman teşekkürler !!!

22 yorum:

  1. yuppi,,
    saçların çok güzel..:)

    YanıtlaSil
  2. bence de yuppiii.teşekkür ederim kuaför çıkışı güzel oluyor :)))

    YanıtlaSil
  3. valla kota olayı benimde çok canımı sıktı
    bugün başka bir net aldım paso kazıklanıyorum anlamadım bu işi. bakalım bunun kotası yüksek. :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben blogta resim kotasını aşmışım.onu hallettim .yarın yazıcam nasıl olduğunu...

      Sil
  4. kotu birsey yok insallah canimi siktin bak simdi,ne oldu smilenam ciddi birsey yok insallah.sorunu astiginiza da sevindim.sevgilerle gecmis olsun bitanem.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok çok şükür canım...kota işini hallettim diye düşünüyorum...sevgiler...

      Sil
  5. canimm bende sana e-mail yolluyordum ama demekki haletmissin ozaman sorun kalmadi :)

    Mein Blog/Blogum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gülcüm teşekkürler canım Kıymet yardımcı oldu .sağolsun ona da sen galiba yol göstermişsin.çok teşekkür ederim !!!

      Sil
  6. oh yaşasın kota işi hallolduğuna göre yeni resimler görebilicez:)İnş sağlık sorunları da kota sorunu gibi çözülmüştür iyi haberler bekliyorum:)

    YanıtlaSil
  7. çözüldü canımı benim.inşallah daha iyi olacak herşey...iyi geceler....

    YanıtlaSil
  8. Haberler güzel,saçlar güzel,puantiyeli şal ayrıca güzel iyi geceler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum...sizin güzel bakan gözleriniz onlar...

      Sil
  9. çözüldüğüne sevindim bana sormuşsun tatlım ama ben artık çok geç girebiliyorum bloguma ve ancak gördüm.
    bana da sevgili Eda (stil drektörü) söylemişti flickr dan yükle kotan dolmasın diye ben yaklaşık bir yıldır ordan URL olarak yüklüyorum.
    kendisinin bloggerle ilgili çok güzel bilgilendirici yayınları var ya ben ordan çok faydalanıyorum.

    kucak dolusu sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende öyle yapıcam artık arkadaşım.çok sağol.Evet Eda bu konuda harika gerçekten...benden de kucak dolusu sevgiler...

      Sil
  10. O halde harika..Blog bizim keyif alarak yazdığımız bir yer ve böyle sorunlarla karşılaşınca amma sinir oluyor insan de mi!?Neyse ki çözümlenmiş:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet biraz canım sıkıldı açıkçası...

      Sil
  11. Canım merhabalar yorumuna hemen cevap yazamadım kusura bakma ...ben picasa programını kullanıyordum ve resim eklerken kotamı doldurduğum ikazı aldım ve dönüp picasa web albümlerinden eski resimlerimi silmeye başladım ...ne yazıkki uyarıyı dikkate almadım...silerseniz fotolarınız blogunuzdan silinecek uyarısını...devam ettim ve hata ettim tabi...gerçekten blogumdan yazılarıma ait fotolar silindi...sonra ne yapacağımı bilemedim zorlandım yardım alamadım...wordpress den açmış olduğum bloguma 10 aydır uğramamış güncellememiştim ama daha önceki tüm içeriğimi bloggerde sorun yaşadığımızda wordpresse aktarmıştım...tek tek tüm yazıları wordpressden html olarak kopyalayıp bloggerdeki aynı yazıyı açarak oraya yine html olarak yapıştırdım...inan 20 gün uğraştım...wordpressden mutlaka bir blog açın ve asıl blogunuzu mutlaka yedekleyin derim...bu şekilde kaybolan fotolarımı yüklemiş oldum ve sürekli wordpressi de güncelliyorum,wordpress de içe aktarma diye bir bölüm var ve bloggerden tüm yazılarını aktarabiliyorsun ve bunu her yazdığın yeni yazı içinde güncelleyebiliyorsun muhtşem birşey...bazı arkadaşlarım filicrden yükleme yapıyormuş bende hesap açtım ama hiç sevmedim...o nedenle yazacağım yazıya ait fotoları wordpressde yeni bir post açarak yüklüyorum ve html olarak da bloggere kopyalıyorum...bu şekilde kota falan olmuyor...Şimdi ise bloggerden fotolarımı sildiğim için bayağı resim ekleme hakkım var olduğundan bitene kadar bloggerden yüklemeye karar verdim...En son Gece arkadaşıma sormayı akıl ettim ve oda sadece foto yükleme amaçlı olarak blogerden istediğin kadar blog açıp fotoları yükleyip html olarak asıl bloguna yapıştırarak bir sürü yazı yazabilirsin dedi ve blogunda bir yazıyla bunu açıkladı...hatta seninde okuyup yorum yazdığını gördüm ...umarım yardımcı olabilimişimdir...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım şu worldpress işini yapıcam muhakkak.çok iyi bir fikir.evet geceyi bende okudum.onun dediği şekilde yapmak ta mantıklı geliyor bana.bende azcık temizlik yaptım blogumda epey yer açıldı .hatta şimdi bir yazı yükledim neler yaptığıma dair .çok teşekkür ediyorum sana .sağol geri döndüğün için.sevgilerimle

      Sil
  12. Gerçekten bu konularda hiç iyi değilim Smilenam :( Allahtan arkadaşalr yardımcı olmuş. Böyle bir durumla karşılaşırsam ne yaparım bilmiyorum.

    Bende en az senin kadar sevindim sorunun bitmesine.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok şükür Aslıcım çözdük olayı :)))

      Sil
  13. CANIM ARKADAŞIM BİZİM BLOGLARDAMI OLUYOR BEN YENİ OLUNCA ANLAMADIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIMMM

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım resim kotası diye bişey var aştığın zaman resim yükleyemiyorsun .dikkat et bence sende...:)))

      Sil

yorumlarınız için teşekkürler !!!