21 Ocak 2016 Perşembe

Başlığı sen koy, ben bulamadım...

Bugün kendimi inanılmaz enerjik ve mutlu hissediyorum.İçimde minik mutluluk pıtırcıkları var . 
Durduramıyorum onları.Sabah zumba dersim vardı.Sanırım zumbanın mutlulukla bir alakası var.Bir saat boyunca her şeyi unutuyorsun.Tek derdin poponu daha çok sallamak ve adımları doğru atmak.Fazla enerji harcıyorsun ama garip bir şekilde o sana geri dönüyor.Oradan çıktığında hem enerjin hem de serotonin hormonum tavan yapmış vaziyette oluyor.Yani bende yarattığı his bu. Zumbadan sonra kahve ritüelim var .Kahve de bana inanılmaz enerji veriyor.Bazen çok abartıp çarpıntım olsa da ,günde en az 4 tane içerim.Bugün mutluluğumun sebeplerinden biri de can dostumu görmem oldu.Nasıl özlemişim.Dostluk nasıl güzel bir şey.İnsanların mutlu olmaları için bir sebep dahadır dostluk.Ama şartsız koşulsuz,daima yanında olan,sana en çok zor gününde yardım eden dosttan bahsediyorum tabii ki.Binlerce şükürler olsun ki hayatımda çok ama çok güzel dostluklar var.İnsan dostunun sesini duyunca değişir mi dünyası.Benim değişir :)))İyi ki varsınız kızlar.Siz biliyorsunuz kendinizi ve sizi ne kadar sevdiğimi..Edoşum ve Zuzum bugün bana vermiş olduğunuz güzel enerji hala üzerimde.
Şimdi be kadın bunları niye yazdın diyebilirsiniz.Burası benim karalama duvarım değil mi,not defterim değil mi,O halde yazabilirim.yazarım karalarım,içimi dökerim,ağlarım ,gülerim.Hayat kısa bakmayın,benim de oğlanlara bırakabileceğim tek şey belki bu bloğum .Anneleri gidince okurlar belki :( İyi geliyor buraya yazmak.Bir yerde bir iz bırakmak.Geri dönünce okuyup okuyup yaa böyle mi hissetmişim demek.
Dediğim gibi hayat çok kısa.Göz açıp kapayana kadar bitiyor.Bi bakmışsın yolun sonundasın ,elde avuçta sıfır.Sevin bu hayatı ,herşeye rağmen hayat çok güzel.Bazen tökezleyip düşebiliyoruz.kanayan dizler kabuk tutar korkmayım . Kabuklar da geçer.İzi kalır belki ama geçer.Korkmuyorum senden hayat.Açtım kollarımı gel,ne yazıldıysa kaderime yaşarım anladın mı.
Öyle işte(benim klasik sözüm) öyle yani ha ah ha.....
Güzel bir gün dileyemiycam , gece olmuş bile.O halde kalın sağlıcakla.Geceniz güzel geçsin.

5 yorum:

  1. Montaigne Denemeler kitabında "kendini mutsuz hisseden ev hanımıysa kalkıp evi temizlesin, her ne iş yapıyorsa fiziksel olarak biR hareket yapsın" diyor. Yani zumbanın, yani sporun kesinlikle mutlulukla ilgisi var:)))

    YanıtlaSil
  2. Mutluluğun güzel kalpli insanlara denk gelmesiyle çok ilgisi var Semra'm. Şu an bu yazdıklarınla bana öyle güzel şeyler hissettirdin ki... İyi ki varsın adı gibi güleryüzlü dostum. Kalbinden geçen güzelliklerin kar be katı senin olsun.
    Semoş yazacak çok şey geliyor dilimin ucuna ama onları da yazarsam ağlayacağım be!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Edoşum güzel yürekli Edoşum,bana hep iyi gelen Edoşum,en çok İstanbul kaptı seni diye üzülüyorum,oysa Bursa ile ilgili ne planlar yapmıştık.İyi ki varsın can dostum.Dün kalbimden gelenleri buraya karalamak istedim,dursunlar bir kenarda,millet görsün ne güzel dostlar var bu dünyada.Ağlama kız gel beraber ağlarık,sulu gözüm bilirsin...:))

      Sil
    2. Canım benim. Herşeyin bir sırası var, olacak,inanıyorum. Sen başla ben arkandan gelirim.

      Sil

yorumlarınız için teşekkürler !!!