11 Aralık 2015 Cuma

Peçete dekupajı ile mum süsleme

021


Yılbaşı yaklaşırken boş durmak olmaz.Yılbaşını galiba renginden ötürü çok seviyorum. KIRMIZI beni fazla heyecanlandırıyor .Bu ara tembellikten yıkılıyorum.Pek proje vs. çıkmıyor benden.Neden onu da bilmiyorum,sıkı diyetteyim belki ondandır . Bir ara onunla ilgili de post yazıcam . Umay Villa'nın detokslarından birini yapıyorum, bugün beşinci gün ve elveda 3 kilocuk.
Neyse konudan fazla saptım gene.Gelelim dekupaja.Önce mum alıyorsunuz(bunlar İkea) .İlk olarak peçeteyi istediğiniz formda ve ölçülerde kesiyorsunuz. Sonra  peçetenin en üst katını ayırıyorsunuz.Çok narin çalışmak lazım çabuk yırtılabiliyor,ona göre demedi demeyin.Bu işlemden sonra yapıştırmaya geçiyoruz.Önce mum'a ince bir tabaka peçete tutkalı sürüyoruz ve hemen akabinde narince peçeteyi yapıştırıyoruz.Bunu yaptıktan sonra bu sefer üzerine dikkatlice bir kat daha tutkal sürüyoruz ve kurumaya bırakıyoruz.İşlem tamam arkadaşlar.Sonrası sizin hayal gücünüze kalmış.Ben elimdeki süsleri değerlendirdim.Yılbaşı sofrasında renk katacaklarını düşünüyorum.
Bir diy project'in daha sonuna geldik .Benden bu kadar.Haftaya Venedik'e gidiyorum,üç gün yokum.Ne güzel bir adamla evliyim.Yılbaşı hediyem bu sene çok güzel.Geçen sene doğum günümde Paris'e götürmüştü.Allahım sen ne iyi bir adamsın.İyi ki 21 sene önce kalplerimiz bir birine değmiş...

027001
Mumu yakınca da böyle duruyor...
023

022

020
Fırçamın Ç 'sinin çizgisi eksik farkındayım,ingilizce'de "ç "yok ya unutmuşum çizgi koymayı ,ama anladınız siz beni.Aman ben açıklamamı yapayım sonra bu hatalara takılan arkadaşlarımı üzmeyim .
Güzel bir cuma dilerim !!!

8 yorum:

  1. Uzun zamandır ev için yapmak istediklerimdendi bu proje. Bazen çok kısa zamanda bitecek birşey bile olsa insanın eli gitmeyebiliyor (ya da bende de bir tembellik hali var, bilemiyorum!). Neyse, ellerine sağlık, harika görünüyorlar. Ve de iyi tatiller ;))

    YanıtlaSil
  2. Hem kolay hem de çok güzel bir proje olmuş. Ellerine sağlık. Venedik işine ayrıca sevindim, eh az biraz da kıskandım. Darısı bize ne diyelim 💕

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel estetik duruyor. :)

    YanıtlaSil
  4. şu mum dekupajıne bir cesaret edemiyorum, beceremeyebilirim korkusu mu acaba. Seninkiler o kadar güzel ki cesaret verdi bana.
    Ellerine sağlık, gözlerimi alamıyorum hem İNG den hem buradan:)

    YanıtlaSil
  5. tabiiki de harika olmuş bu tarz projelerinizi hep takipteyim çok güzel ellerinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  6. çok güzel olmuş,ama hayatının aşkının sürprizleri daha mı güzel ne:)))
    şimdiden iyi seneler,güzel vakitler.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  7. harika olmuş ellerine sağlık kırmızı ve pötikare bayılırımmmmmm :)

    YanıtlaSil

yorumlarınız için teşekkürler !!!