Bugün çok tatlı hatta aşırı tatlı bir etkinliğe davetliydim ."Uzay"pastanesi her Bursalının kalbinde yer edinmiştir . Kalitesinden asla ödün vermeyen ,devamlı kendini yenileyen ,çok eski bir kuruluştur . Bugün Geçit şubesinde misafiri olup ,yeni ürünlerinin tadına baktık . Hepsi tam puan aldı.
Şimdi sen rejimde değil miydin diyeceksiniz.Evet öyleyim ama tadına bakmakla bir şey olmayacağını düşündüm . Hem ben telafi ederim sporla.
Şu minik bardaklarda gördüğünüz şeyler(banana ve frambuaz trifle) inanılmaz lezzetli.Ben frambuazlının tadına baktım.Kadıfe gibi diye bilirim.Biraz magnolia tadında ama çok daha hafif.Muzlu olanı tatmadım ama eminim o da bunun kadar lezzetlidir.Arkadaki bademli pastaya sadece bakmakla yetindim ama bademin girdiği yer tabii ki tartışılmaz lezzettedir.
Bu da yeni lezzetlerden biri-"Portakallı şu" ya da" Fransız profiterol"ü de diyebiliriz .İçinde çikolatalı portakallı bir krema var. Profiterol hamurundan yapılmış fakat dışı çatlamış bir şekilde.Bence bu tat kesinlikle kaçırılmamalı.
Ve en çok beğendiğim pasta.Hamurunda havuç ve tarçın var .Üzeri muz ve yumuşacık bir kremayla süslenmiş.Çocukların çok hoşuna gidecektir.
Bunların dışında sofrada bir sürü lezzetli ikramlar vardı.Bu buluşmada katkıda bulunan Uzay Pastanesi sosyal medya danışmanı Dilhun hanım ,sahiplerine ve kusursuz servisiyle çalışanlarına çok teşekkür ederim.
Elimiz ve midemiz dolu olarak ayrıldık ordan.Şimdiden hepinize mutlu yıllar.
Ah keşke Bursa da olsaydım. Hem sizle Hem Ersinle
YanıtlaSiltanışırdım. Haftasonu blogger buluşması yaparsanız gelirim
ama :)
Her şey çok güzeldi. :)
YanıtlaSil