8 Nisan 2015 Çarşamba

Be fit

Siz de ömrü boyunca rejim yapanlardan mısınız?!?Ben onlardanım."Balık eti" genlerimiz yüzünden maalesef hep azcık dolgunum.Hal böyle olunca da hep rejimdeyim.Bu kış çaktırmadan alınan kiloları,yine çaktırmadan vermeye çalışıyorum.Ara öğünler için değişik bişeyler araştırıyorum devamlı.Bugün bunu yaptım ve çok sevdim.Normalde yulaf kepeğini süt ve yoğurtla tüketiyorum ama bu sefer pişirdim.Çok lezzetli oldu.4 kaşık kepek ve bir su bardağı  sütü ocakta kremamsı bir kıvam alana kadar pişirdim.Üzerine biraz çilek ve çiğ badem gezdirdim.Tarçın da eklenebilir ,ben unutmuşum ,sonuna doğru ekledim.Böyle işte.Yaz gelecek elbette.Gelmeden biraz hafiflemek lazım.bu arada ekmeği sadece kahvaltıda tüketiyorum,onun dışında hiç yemiyorum.Sadece 3 kilocuk verdim,şimdilik .Haftaya zumba'ya başlıycam ve yürüyüşe,ikisiyle birlikte belki daha çabuk veririm.
Hayat ne sıkıcı :( ve soğuk...Sağlıcakla kalın !

8 yorum:

  1. Hayatı boyunca diyet yapanlar sınıfında ben de varım.Son zamanlarda benim kilolar balık etini geçip daha çok balina kıvamına geldi tabii.
    Yulafı ben pişmiş seviyorum zaten :)Geçenlerde yaptığım granolada da çok sevdim yulafı belirteyim.Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende granola yapıyorum ,güzel oluyor ,cafe Fernando tarifiyle yapıyorum gerçekten harika oluyor

      Sil
  2. Bugün itibariyle tam 3 kilo fazlam ile tanışmış olup çok mutsuzum :(

    YanıtlaSil
  3. Bunu deneyeceğim mutlaka çık güzel görünüyor 😊 diyet konumuz malum 😌

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seni tebrik etmem lazım sen çok iyi gidiyorsun Zeynepçiğim

      Sil
  4. dukan diyetiyle tanıştım bu kepekle ..eskiden hayvanlara verilirmiş internette gezerken gördüm..değeri anlaşıldı sonradan iyiki tok tutuyor arkadaşım bayağı zayıflamıştı bu kepekle...sizinkide çok lezzetli görünüyor süt yağsızmı...Dilara

    YanıtlaSil

yorumlarınız için teşekkürler !!!