7 Ocak 2015 Çarşamba

Lütfen sokak hayvanlarını unutmayalım!!!

Aslında bir günde iki post pek yaptığım bişey değil ama dışarı çıkıp bahçedeki kedileri besledikten sonra kesinlikle belki birazcık ta olsa sesimi duyurabilirim diye düşünüp bu postu yazıyorum.Hava çok soğuk,dereceler eksinin altında,biz sıcacık evlerimizdeyiz ama sokak hayvanları bu karda bırakın sıcacık yeri, yemek bile bulamiyorlar.Yapılacak basit şeyler var.Evde artan yemekleri veya evde ne pişiyorsa bir kase ayırmak ,içine ekmek doğrayabilirsiniz ,olmadı yumurta bile kırsanız yiyiyorlar.Ben evdeki tonbalıklı konserveye bolca ekmek doğradım,nasıl yediler anlatamam.Kalan mercimek yemeğini de ayni şekilde yaptım ,bayıldılar.Başka seçenekleri yok çünkü.Gece çok soğuk olacak ,boş kartonları kuytu yerlere koyup kedileri oraya da toplayabilirsiniz.Öyle üşümüşler ki,içim parçalandı.
 Minik ayak izleri kuşlara ait.Onları da unutmayalım.Kuru ekmekleri kırıntılayıp,cam pervazlarına ve ağaçların altlarına koyarsak onlar da karınlarını doyurur belki.
Dilerim bu soğuklar çabuk geçer...
Söz bu son post.Sıcacık kalın !!!

1 yorum:

  1. Bloglar Yarışıyor ile siz de blogunuzla kazanmaya aday olun, promosyon ödüller kazanın. Sponsorlarımızın desteği ile bloglar arası etkinlik yarışmamızı düzenliyoruz. Siz de başvurun kazanan olun, farklı kategorilerde çok sayıda site ödüller için yarışıyor. Detaylı bilgiyi websitemizden öğrenebilirsiniz.
    İlginiz ve desteğiniz için teşekkürler!


    Web: http://www.bloglaryarisiyor.net
    Mail: iletisim@bloglaryarisiyor.net
    Tel: +90212 330 9707




    YanıtlaSil

yorumlarınız için teşekkürler !!!