16 Ocak 2015 Cuma

İzninizle içimi dökeceğim...

Selam bugün blogta yazı yazmayı düşünmüyordum ama canım öyle sıkıldı kı,içime atacağıma bloguma atayım rahatlayim dedim.İnstagram hesabımı takip eden arkadaşlar bilir belki,başka bir arkadaşımla çekiliş düzenlemiştik.Katılımın son tarihini 15 ocak 24:00 kadar belirlemiştik.Kazananı ertesi gün açıklayacağımızı da söylemiştik ama sabah yedi de - öğlen birde falan demedik.Bir çekilişi anında sonuçlandırmak çok kolay değil,482 kişilik bir katılım vardı.Tabii hepsi tek tek listeye alındı ,sonra çekiliş yapıldı ve anca öğlen paylaşabildik.Vah ben insanların duygularıyla oynamışım, vah böyle vah şöyle.Pardon nasıl yaptım bunu acaba .Keşke insanın ağzından kötü bir söz çıkmadan önce iki defa düşünse.Bir de beni bloglamış.Çok moda bu ara bu iş.Bende biliyorum ki bloglamayı. Bak gördün mü ,içimi döktüm rahatladım.Boza mı da içtim,şekerimi de yükselttim.İnsan nasıl gözle bakarsa öyle görürmüş.
Bugün bir umut istediğim bottan bulurmuyum diye epey dolandım,bulamadım.Bir t-şört aldım geldim.Hiç bişey bırakmamış alış-veriş canavarları :))
Bugün de böyle ...

Mutlu bir hafta sonu dilerim !

9 yorum:

  1. İnsanlar her geçen gün biraz daha hoşgörüsüz oluyorlar. Takmayın siz doğruyu yaptığınız sürece bence kimseye yorum yapmak düşmez görmezden gelin.Çok üzülüyorum çocuklarımızın her geçen gün ruhsuzlaşan bu toplumda büyüyecek olmalarına. Blogunuzu beğeniyorum ben de yeniyim bu alemde bende sizi sayfama beklerim eflatunlavantakokusu.blogspot

    YanıtlaSil
  2. Bosver güzel annem. Hic üzme güzel canini.Seni, enerjini,paylasimlarin Seviyorum. Enerjimizin uyusmadiklarina kimsenin bakmasina gerek yok. Önemli olan iyi hissetmek..

    YanıtlaSil
  3. merhabalar.boşverin gitsin.Bunları yazanlar yokken(ta 3 sene kadar bile öncesinde)sizin bloğunuz yine vardı.Bizler yine sizi seviyorduk.Siizin bloğunuzu hep bakıyordum.Çünkü sizde o kadar farklı bir enerji varki.Bu çok hoşuma gidiyor.Bir çocuk gibi meraklı,neşeli,üretken,mutlu ve umutlu sunuz.Bana yeni fikirler veriyorsunuz.Mutlu oluyorum.Meyve veren ağacı hep taşlarlar.Siz ki her yaptığınız projeyi detaylarla anlatıp paylaşıp anlatıyorsunuz.Bunu istemezseniz zaten yapmazsınız.Sizi çoook beğeniyoruz.Yola devam edin ki bizde yaptıklarınıza bakıp mest olalım.Mutlu hafta sonları

    YanıtlaSil
  4. Merhaba semra hanim.ben sizi takip etmeye basladigimdan beri cok sicak cok yakin geliyorsunuz.eminim harika birisiniz ve iyi niyetli.o yuzden kimseyi takmayin bozmayin keyfinizi..mutlu hafta sonlariii;))

    YanıtlaSil
  5. Sizin gibi sıcacık bir kalbi gerçekte fark edememişler ise bu o kişilerin eksikliği hiç sıkmayın canınızı değmez. Ayrıca ne aceleleri varmış ki:)) .
    Benim gibi keyifle izleyenler çoğunlukta bundan eminim, siz güzelliklerinizi paylaşmaya devam edin,sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Bu sabırsız halimizi hiç beğenmiyorum. Oysa sabırlı olabilmek ne güzeldir. Arkadaşlarda kendilerini yanlış ifade etmiş olabilirler. Ne siz ne de onlar hiç üzmeyin birbirinizi. Takipte olmaya ve birbirinizi desteklemeye devam edin. Hep birlikte ;)

    YanıtlaSil
  7. Çok çabuk tüketiyoruz artık herşeyi.
    Sabır, hoşgörü, saygı, sevgi, empati....

    YanıtlaSil
  8. İnsanoğlu çok acayip, tutarsız, saygısız, düşüncesiz. Bazen başkaları adına bile ben utanıyorum. İnsan olmak olabilmek gerçekten zor zanaat. Üzülmemek lazım aslında ama elden gelmiyor kimi zaman, anlıyorum. Sen yine de güzel şeyler düşün olur mu? Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  9. Ne ayıp ama igde sadece çekiliş için açılmış hesaplar kendiilerine çıkmayınca hemen karalamaya hemen olayı başka yerlere çekmeyi iyi biliyorlar seviyesizler Siz üzülmeyin onlar kendi çirkinliklerinde kalsınlar kocaman sevgiler :)

    YanıtlaSil

yorumlarınız için teşekkürler !!!