4 Aralık 2014 Perşembe

Hello


Hello blogum.İki gündür deli gibi öksürüyorum,ona eşlik eden sevimsiz bir boyun ağrısı ve baş ağrım da var ve ben cumartesi bu halde Konyaya gezmeye gidicam.Daha doğrusu Şeb-i Arus Sema gösterilerin açılış gecesine katılıcaz.Çabuk iyileşmem lazım.
Portakal suyu ,nar ,ıhlamur üçlüsü fayda eder mi bilmiyorum.
Bol bol tüketiyorum
Bu ayki evim dergisinde yine çok sevdiğim arkadaşlar var.Dünya küçük yahu.
Minnak dizlik battaniyenin, böyle detaylı fotoğrafını isteyenler var -buyurun .Örneğin adı granny square(you tube'a çok fazla yapım videosu var).Ortadan başlanıyor,ben üç sırada bir renk değiştirmişim,burası sizin zevkinize kalmış.
Ben canlı renkleri seviyorum mesela.Tek renkle de çok güzel oluyor,uçuk pembe veya turkuaz.Belki bir sonrakinde böyle bişey yapabilirim.
Yılbaşı hediyelerine devam...
Bu arada 27 aralık(cumartesi)atölye çalışmalarına başlıyoruz.İlk work shopumuzda bu şapşikten yapıcaz,yerimiz büyük olmadığı için kontenjanımız 6 kişiyle sınırlı.Bakalım neler olucak.Talep gelirse haftaiçi de yapıcam.Şimdilik tatlı bir heyecan sardı.İnşallah alnımın akıyla bu işi başarırım.
Bu günlük bu kadar,ben biraz dinlensem iyi olur.Keyifli bir perşembe diliyorum!

4 yorum:

  1. Çok geçmiş olsun. Vitamin haplarıda işe yarıyor. Sürünmeden atlatıyorsun en azından:)) Ve kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  2. Geçmiş olsun 😔 biliyorsundur belki de ama kara turp-bal veya soğan-bal kürü iyi geliyor öksürüğe... Umarım bir an önce iyileşirsin 😌💕 fotoğraflar her zamanki gibi iç açıcı 😍

    YanıtlaSil
  3. hello :)) evim dergisini ben de dün aldım. çok güzel beğendim bu sayıyı da

    YanıtlaSil
  4. Geçmiş olsun sevgili smilena. Workshopta görüşmek üzere. :)

    YanıtlaSil

yorumlarınız için teşekkürler !!!