17 Temmuz 2014 Perşembe

Ordan burdan

Sonunda ilk ördüğüm Kek Koruyucusunu da kolaladım,fakat bu sefer ilki gibi olmadı.Bunu farklı iple örmüştüm belki o yüzden.
Kulp yerine bu sefer çiçek yaptım.
Hem daha önce ördüğüm dantelle de takım oldu.
Bugün çok tembelim ,sabahtan beri bu haldeyim,kahve ,film ,örgü.Bazen tembellik güzeldir.
20 temmuzda kuzumun doğum günü var,bir kaç bişey planlıyorum bakalım nasıl olucak.
Dün Ataevler pazarında bu güzel kolyeyi aldım .Zara'da çok güzelleri vardı ama kıyamadım o kadar para vermeye,bu sadece 10 liracık.Zaten muhtemelen 2-3 defa takıcam.
Bugün biraz dolap düzenlemesi yaptım ve kendi kendime yemin ettim ,artık bu sene giysi almamaya.Bunun sonu yok çünkü,uzak tutun beni AVM'lerden please :))
İşte bugün de bu kadar.Ordan burdan bir post oldu,bazen böyle :))

3 yorum:

  1. Ellerine sağlık, çok güzel olmuş:)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba;
    Ordan burdan harika sıcacık bir post olmuş yine. Örgü kek kalıbına bayıldım. Annem de çok örüyor pek seviyor ona göndericem baaaak arkadaşım ne güzel şeyler yapmış sen de yapsana diye:) O hep belli bir tarzda örüyor diyorum artık değiştir:) Kulbu da çiçekli çok şeker gerçekten. Buraya gelirken benim de aklımda birkaç fikir vardı elbise kolası alacaktım yanıma ama telaştan unutmuşum, bakalım burda bulabilecek miyim, bulursam belki ben de denerim, becerebilirsem:) Ben de zara'daki takıları çok beğeniyorum ama kıyamıyorum aynen senin gibi pazarda bulunca alıyorum. Hakikaten her dk da takılmadığı için bence en güzeli böyle yerlerden almak. Küçük kuzunun doğum günü için harika planların olduğuna eminim. Benim de 24 ü eşimin doğum günü bakalım bende birkaç şey düşünüyorum umarım başarılı olurum. Kocaman sevgiler öpüyorum:):)

    YanıtlaSil
  3. Örgü kek kalıbına bayldım :)
    Elinize sağlık
    Sizi takibe aldım, bende bloguma beklerim ..
    http://yagmur-serhats.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

yorumlarınız için teşekkürler !!!