9 Ocak 2014 Perşembe

Günlerden sıkıntı


Sıkıntılı geçen bir gecenin ardından ,doğal olarak sıkıntılı bir gün yaşıyoruz.Küçüğüm gece yatarken gayet neşeliydi,birden midem bulaniyor diye kalktı ve gerisini anlatmayım.Gece boyunca da hep kustu yavrum.Bugün okula da gitmedi,epey halsiz tabii.Bakalım arkasından ne çıkıcak .Ateş yok çok şükür.Biraz bekleyip gözlemliycam :((
Bu arada bişey bitmeden başka bişeye başlamayı pek severim,arada değişiklik oluyor işte :))Bitince yuvarlak kırlent olucak...


Bu sene dilek listesi yapmadığımı farkettim,yapsam iyi olucak zira hayalde epey bişeyler var ...
Bugün de böyle,şimdi gidip kakaolu kek çırpıcam yavruma,dilerim keyfi az da olsa yerine gelir.

Sağlıkla dolu bir gün olsun!!!
Kekimiz de pişti.Dün Pinterest'te gördügüm bu süslemeyi denedim .A4 kağıdına zigzaklar çizip kestim.Sonra kekin üzerine yerleştirdim ve pudra şekeri serptim.Kağıtları üstünden dikkatlice almak lazım,aksi taktirde pudra şekeri dökülebilir ve görüntü bozulur.


Bebeğim biraz daha iyi gibi :)))

14 yorum:

  1. Çok geçmiş olsun. Ne kadar güzel beceriklisiniz maşallah. İyi yıllar dikiyorum size. Ben de bloğuma beklerim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. süt kardeşimin 3 oğlu var ,geçen hafta 3 ü de aynı anlattığın gibi hastalandılar..bir blog arkadaşımın kızıda aynı şekilde..sanırım bir virüsmüş..geceleri nüksediyormuş daha çok..bizim küçük canavarlar atlattı çok şükür,umarım ufaklık da çok çabuk atlatır..geçmişler olsun...

    ve sanıyorum ki bu tığ işi bir hastalık:) bende yeni başladım ama aklım fikrim tığda,yünde:) yastık çok güzel olacak,şimdiden belli..

    YanıtlaSil
  3. Çok çok geçmiş olsun,umarım bir an önce neşesine kavuşur.2014 dilekleri güzel bir post olacak,bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Çok ama çok geçmiş olsun. Taze anne olarak artık bir annenin bebeği (40 yaşında da olsa bebek kalacaklar) hastalanınca neler hissettiğini biliyorum.

    YanıtlaSil
  5. Çok çok geçmiş olsun. Kimi duysam çocuğu hasta:( yazık, acayip bir salgın var herhalde... Umarım biran önce sağlığına kavuşur, kendini iyi hisseder senin ufaklık..

    YanıtlaSil
  6. Geçmiş olsun; salgın varmış bu aralar; doktorlar uyarıyorlar. Ama ne yazık ki okul gibi kalabalık yerlerde hastalıktan kaçınmak mümkün olamıyor:S. Çarçabuk sağlığına kavuşmasını dilerim miniğin.

    YanıtlaSil
  7. pek salgın bu aralar çok çok geçmiş olsun ttalım

    YanıtlaSil
  8. çok geçmiş olsun canım, kıyamam kuzuya:( fena salgın var, çok dikkat edin kendinize canım...

    YanıtlaSil
  9. Çok geçmiş olsun,kuzular hiç hasta olmasın kıyamam.
    Pastaya bayılmıştım zaten,ig'de de görmüştüm.Görseller şahane yine!

    YanıtlaSil
  10. çook geçmiş olsun ah şu ara salgın var benim kuzuda hasta :( hiç hasta olmasalar ya :(
    fotoğraflar çook güzel her zamanki gibi :)

    YanıtlaSil
  11. Hepinize çok teşekkür ederim arkaşlar !!!

    YanıtlaSil
  12. İçim açıldı fotoğraflara bakarken, herşey harika =)

    YanıtlaSil
  13. slm ben de kırlentleri görünce hemen bir durdum iplerim hazır ama yardımsız mümkün değil:(acaba nasıl başladığını anlatabilirmisin kaç zincir falan yani.boyutlarıda tam istediğim gibi :)) yardım edersen sevinirim.

    YanıtlaSil

yorumlarınız için teşekkürler !!!