22 Şubat 2012 Çarşamba

Anneler melek gibi mi kokar ???

Benim küçücüğüm tam bir sevgi adamı.Doğuştan beri böyle .Daha minicikken küçücük dudaklarıyla öpmeye çalışıyordu bizi.Şimdi 6 yaşında ve hiç birşey değişmedi.Kedi gibi gelir sokulur,koklar ,öper hemde uzun uzun.Uykudan uyanınca bile en az 10 dakika koklaşma seanslarımız var.Ne yalan söyleyim ben de bu duruma bayılıyorum.Bir anne için çok özel ,tarifi olmayan  anlar bunlar.
Geçenlerde uzanmışım ,başım çatlıyor ağrıdan ,dayanamadı geldi.Önce peri oldum,sonra  prenses  oldum, en çok herşeyi yapan anne oldum.En sonunda da annecim(hiç anne demez)biliyormusun melek gibi kokuyorsun dedi.Sahi meleklerin kokusu var mı?Benim küçük meleğim kendi kokusunu duymuş olmalı...
Sabah o tontiş ele ispirtolu kalemlerle dövme yapmış.Dövmede isimlerimizin baş harfleri(E B S H).Bir babasınınki olmamış.H -M olmuş, neyse kabul ettik.Ay siz söyleyin ben napayım bu küçük adamı....:))))
Bu arada büyük oğlum erken ergenliye girdi galiba.Bir cool ,bir garip bu ara.O artık hiç gelip öpmüyor ,anca ben ısrar edince :(((

36 yorum:

  1. Ah ben yerim onun tatlı dillerini, inşallahh büyüncede böyle devam edersin :) Melek kokusu anne kokusu, biz onların melekleri değilmiyiz annesi, rabbim bize emanet etti onları, :) çok güzel anlatmışsın 6 yaşında kızım aynılarını yaşıyorum bazen bizim bir araya getiremeyeceğimiz sevgi sözcüklerini ne kadar güzel kullanıyorlar :)

    YanıtlaSil
  2. Haklısın Filizcim.Nasıl bilmiş bu bıdışlar.Tadını çıkarmak lazım.erkekler büyüyünce biraz uzaklaşıyorlar bu sevgi gösterilerinden.şimdilik tadını çıkarıyorum işte...

    YanıtlaSil
  3. şimdi oğluşun yanımda olsa onu mıcıklar yerdim allah nazarlardan korusun sevginiz mutluluğunuz daim olsun :)) sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  4. Siz onu benim yerime bi yiyin... önce melek kokusunu koklayın sonra hücum edin yemeye. Benim kızım da iki yaşında henüz. Sadece 'annem Canım annem' diyebiliyor. Böyle dillenince artık bu lafta bile eriyen ben buhar olurum sanırım :))))

    YanıtlaSil
  5. ben yerim o küçük adamı :) allahım onları bütün kötülüklerden korusun...

    YanıtlaSil
  6. Ne kadar masumlar çocuklar. Buldukları sıfatlar bile kendileri gibi masum oluyor.

    YanıtlaSil
  7. Ne kadar şanslı bir annesiniz. Benim büyük kızım da geçen yaz eve bir geldi, bileklerine benim ve eşimin isimlerimizin baş harflerini dövme yaptırmış. Ne yapacağımı bilemedim...

    YanıtlaSil
  8. Tam bana göre bir kuzuymuş. Ben de dokunmayı seven biri olarak çocuğumun da öyle sokulgan olmasını çooook isterim, ne şanslısın.
    Melek annesi, kıyamamış sana kuzucuk, yesinler onu!

    YanıtlaSil
  9. benim yerime öp öp kokla küçüğünü, ellerini de ye lütfen. büyüğü de tabi ama o şimdi çekingendir biraz, zorlamamak lazım tabi, zor bir dönem ergenlik, erken olması daha da zor belki. kolaylıklar dilerim...

    YanıtlaSil
  10. Canım benim.Yerim onun minik ellerini.Demekki Berke'ler hep böyle oluyor.Benim yeğenimde aynı.Yatan birini görmesin hemen yanına kıvrılır öper koklar saatlerce yanında yatar.

    YanıtlaSil
  11. bak şimdi bizimkinin kokusu burnumda tüttü. İnsanın aklını başından alıcı bu sözler var yaa, dünyanın en güzel şeyi. Yerim o kuzuyu, büyüncede böyle olur umarım.

    YanıtlaSil
  12. sihirli parmaklar o da seve seve öptürürde.hatta bazen beni ye diyor:)))

    Havva konuşmaya başlayınca bal akıyor dillerinden göreceksiniz,çok keyifli bişey ya bunlar...

    Oytunun annesi amin canım.inşallah..

    Aydınlık bahçe öyleler canım melek işte hepsi...

    YanıtlaSil
  13. çok tatlıya allah uzun ömürler versin kuzuna erkek çocuklar anneye düşkün oluyorlar

    YanıtlaSil
  14. Elifçim annelik başlıbaşına bir şans galiba.Çocuğu olmayan hgerkes bu duyguyu tatar inşallah...

    Kitanacım bende öyle seviyorum canım.illaki öpüp koklamalım ....

    Ebygale büyüyünce biraz çekingen oluyorlar nedense hele kızlardan bir utanıyor sorma...


    Neşeli oyuncaklar galiba Berkoşlar böyle işte...

    Lolipucum bende çok özlüyorum okuldayken.allah onları eksik etmesin başımızdan...

    YanıtlaSil
  15. Allah nazardan saklasın hepsini,bizlerden de uzakta bırakmasın ...

    YanıtlaSil
  16. Bir kum tanesi galiba biraz düşkün oluyorlar.Geçenlerde ciddi ciddi bana diyor ki .boşa kocanı evlen benle :)))) bir de benle evlencekmiş.ben yaşlanırım o zamana kadar diyorum hemen ağlamaya başlıyor :))))

    YanıtlaSil
  17. Smilena'cığım, sabah sabah okuduğumda gözlerime yaşlar hücum etti. Neden çarptı beni bu gönderinde yazdıkların bu kadar bilmiyorum. Herhalde ben şimdi 23 yaşında olan oğlumun o senin anlattığın hallerini özledim. Büyüdükleri zaman o küçüklük hallerini özlüyorsun işte, galiba bizler herşeyden önce anneyiz hep. Maaşallah çok tatlı senin oğullarının ikisi de, Allah bağışlasın.

    YanıtlaSil
  18. Ehlikeyif inşallah bende o günleri görürüm.delikanlı zamanlarını.ben bebeklik hallerini görünce bile tutamıyorum kendimi ağlıyorum...Tüm yavrularımızı allah bağışlasın !!!sizinki de maşallh kocaman adam olmuş....

    YanıtlaSil
  19. ah annelerin melek gibi koktuğunu bilmem ama onların koktuğu kesin ne kadar güzeller:)
    seninkide sevgi pıtırcığı yerim onu:)
    büyük artık büyüdüm diyordur kendince:)

    YanıtlaSil
  20. Ay ben o elleri seviyim..Hep böyle sevgi dolu olsun diycem ama öyle olacağına eminim.Tıpkı beni kardesim.Kocaman kız oldu sarılmadan duramaz hala:)Allah yavrucuklarından ayırmasın hep yanıbaşında böyle sımsıcak kalsınlar..:)

    YanıtlaSil
  21. Yesek mi acaba o elleri.
    Yaşama sebebimiz onlar.Hep olsunlar inşallah hayatımızda.
    Erkek çocuklarının ergenlikleri zor geçiyor...sanırım.

    YanıtlaSil
  22. oyyysss kıskandım ben şimdi.. kızımda büyüyünce bana böyle güzellikler yapar inşallah..
    efe abimize gelince.. erkek çocuklarının hepsinde var bu belli yaştan sonra sevdirmeme olayı.. çok gıcık oluyorlar.. len sen geçen sene benim kucağımda hoplamıyormuydun ne zaman büyüdün diye sövesi geliyor insanın..

    YanıtlaSil
  23. çok duygusal,tatlı dilli düşünceli bir çocuk maaşallah.Bizim efede bana hep annem annecim çok güzel kokuyorsun iyikide dünyaya gelmişsin der:)

    YanıtlaSil
  24. masallah canim hep boyle devam eder insallah...benimkide cok oper, sever, koklasir hic degismez insallah...simdilerde erken ergenliye adim atiyorlar...benim yiyenimde 9 yasinda offffff hicccc cekilmiyor hicccc....:))

    YanıtlaSil
  25. yerim ben onu yengeç burcu mu canım seninki de... benim kuzu da öyle güzel annem benim, prenses annem benim diye sever beni gelip gidip öper. :))))))

    YanıtlaSil
  26. smilenam ne denirki kucuk berke seni ne kadar guzel anlatmis,hayatim annesin sen anne.sen tabiki de onlarin melegisin.herseyisin onlarin,dustuklerinde kaldiran,kirlendiklerinde yikayan,aciktiklarinda doyuran...vs sen en kotu gunlerinde koruyucu,en mutlu gunlerinde sevgililerisin,sen annesin birtanem anne.seni sevmesin de berke sana asik olmasin da ne yapsin....sevgiler yad ellerden seker,sen bir meleksin unutma....

    YanıtlaSil
  27. Bence melek kalpli oğlunun o minicik ellerini ye !

    YanıtlaSil
  28. Aylincim evet Efe adam oldu galiba...

    Gizemcim inşallah öyle kalır.


    Domates suyu gerçekten yaşamamızın sebebi onlar...

    YanıtlaSil
  29. Sevgicim aynen öyle.sık sık hatırlatıyorum eskiden ne kadar küçücük olduğunu vs. ama yok doğaya karşı gelinmez işte.büyüyorlar :)))

    Derya maşallah senin de yavruya...

    Rozerinin annesi kızlar başka oluyor tabii canım...

    Neslicim evet yengeç burcu senin oğlan gibi

    Ah Aydınım benim sen ne güzel şeyler yazıyorsun bana yaaa.canımsın sen.öpüyorum hemde kocaman...

    Zeynep aynen öyle yaptım...:)))

    YanıtlaSil
  30. maşallah ona ,allah bozmasın,benim oğlumda hep çok güzel koktuğumu söyler,ne mutlu hepimize..

    YanıtlaSil
  31. Ah ah bu çocuklar yokmu! Annem hep ''şimdi küçükler diye şikayet ediyorsun ama unutma büyüdükçe asıl işin başlayacak'' derdi.sanki gittikçe daha anlaşılmaz oluyorlar.kızım okula başladı başlayalı küçük oğlum bana daha bi düşkün hale geldi mesela.Ama bazen bu kıskançlığı ve düşkünlüğü beni zor durumlara sokuyor.İşte öyle zamanlarda ne zaman büyüyeceksiniz siz demekten kendimi alamıyorum :) Allah annelere sabır versin bi yerde,lakin onlar olmasa hayatlarımız aynı olmazdı çocuklarımız yeri gelince yaşam sebebi haline geliyor.haksız mıyım? :)
    Allah güzel evlatlarını sana bağışlasın,senide onlara,onlar bizim aynalarımız en azından yetişene kadar.

    YanıtlaSil
  32. Ah canım benim ya, özellikle erkek çocukları öyle, anneye öyle düşkün oluyorlarki :) Ve maşallah çocuklarının ikiside çok güzeller, her bloguna geldigimde resimlerine bakıyorum..Allah nazarlardan saklasın..

    YanıtlaSil
  33. annelerin melek kalpleriyle,emek kokusu birleşince aynı o bıdık ellinin söylediği gibi melek kokusu oluşuyor sanırım(: iyi ki annelerimiz var.. benim yerime de bıdığın, o minik elinin içinden ısırın..
    (: sevgilerimle, Zeynep..

    www.elmashekeri.blogspot.com

    YanıtlaSil
  34. ah severim ben o kucuk adamın tatlı dillerini..bu kucukler mi boyle duskun oluyor annelerine acaba..benim ki de her an her dakika sarılalım, opuselim derdinde..

    YanıtlaSil
  35. Minik adamın pufidik ellerini öperim annesi.Çok tatlı maşallah:=)

    YanıtlaSil

yorumlarınız için teşekkürler !!!