29 Şubat 2012 Çarşamba

"Anne unutma !!!" hatırlatma panosu

 


Dün büyük kuzuya müzik defteri almayı unutunca ve "unutkan anne" damgasını yiyince pek gücüme gitti doğrusu.Halbuki evde herkese herşeyi hatırlatan ve hatırlayan bir tek benim.Sorarım özel günleri kim hatırlıyor ve hatırlatıyor bu evde,peki faturaların ödeme günlerini kim biliyor,ilaçların içme saatlerini kim hatırlıyor ???Hangi gün hangi dizi olduğunu kim biliyor,market listesini evde unutup ta eksiksiz alış verişi tamamlayan kim.Yine ben.Bir defteri unutmuşum çok bişey mi yani :)))
Hal böyle olunca bende bu hatırlatma panosunu yaptım.Panodan çok  ipli notluk oldu ama neyse esas hizmet edeceği amaç önemli -unutkan anneye bişeyleri hatırlatmak.
Gelelim yapılışına.Birazcık keten ip ,bir iki mandal ve bant oldumu tamamdır.İpin uçlarına fiyonk attım ,bantla duvara yapıştırdım,üstüne  yapılacakların notlarını  mandallarla tutturdum ve işte bu kadar.Bundan bir tane de oğlanların odasına  yapıcam.Unutmasınlar her gün dişlerin fırçalandığını,sadece hafta sonu bilgisayar oynandığını ve en geç 10.30 yataklara girmeyi.Ya nasılmış hatırlatma :)))

Bu da onlar için yaptığım  sürpriz.Epey kafa yordular ,makarnalar sosislerin arasından nasıl geçti diye.Yapılışı burda çok sevdiğim "Pelince lezzetler"de.
Sağlıcakla kalın !!!!

24 yorum:

  1. Gördüğüm en şirin pano ve makarna:)
    Bugün toplantı günü demek, kolay gelsin:)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler canım.Bugün de yarında toplantı günümüz....

    YanıtlaSil
  3. çok cici olmuş cnm..onlar idrak edemezler sen onların hatırlaması gereken birşeleri hatırlatmayıp herkesin sorumluluğunu kendine ver ben ayseye bu ara uyguluyorum yoksa sürekli arkasını toplayan oluyoruz

    YanıtlaSil
  4. çok cici olmuş cnm..onlar idrak edemezler sen onların hatırlaması gereken birşeleri hatırlatmayıp herkesin sorumluluğunu kendine ver ben ayseye bu ara uyguluyorum yoksa sürekli arkasını toplayan oluyoruz

    YanıtlaSil
  5. bu panodan bana da lazım çok dalgınım çok unutkanım b12 de alıyorum ama :) neden bilmiyorummm
    makarna harika deneyesim geldi

    YanıtlaSil
  6. notlukda çok güzel olmuş makarnada... Hatta makarnayı mutlaka deneyeceğim bu pazar :)
    Pc ile sadece hafta sonu oynanacağını çok büyük harflerle yaz hahaaaa :)) Nasılda bıcır bıcır ederler bildikleri bu kurala eminim :))

    YanıtlaSil
  7. çok güzel bir pano olmuş,kuzenim de yapmıştı bu makarnadan tam çocuklar için:))

    YanıtlaSil
  8. süper 2 fikir. Panoya bayılıp kalmışken, çılgın makarnalar bende şok etkisi yarattı:))) Ben de çalışmalara başlıyorum:))))

    YanıtlaSil
  9. Çok güzel olmuş notluğunuz, bundan bir tanede bana lazım, seninde yazdığın gibi bir kere unutalım hemen adımız çıkıyor, aslında onların odasında olması çok daha güzel fikir, farkında olmadan kendi başlarına çorap örmüşler :)

    YanıtlaSil
  10. Çok pratik ve estetik bir çözüm :)) ben de buzdolabının üzerini kullanıyordum ama birinin bana oraya bakmamı hatırlatması gerekiyordu :)))
    Sonunda cep telefonunun hatırlatma bölümünü kullanmaya başladım. Faydalı ama estetik değil tabi :)Sevgiler
    AYŞENUR

    YanıtlaSil
  11. canim benim pano cok sirin duruyor gercekten :D hahaha valla yap :P hatirlatmak nasil oluyormus gorsunler bi :D:D
    makarna coook ilginc olmus :P ohhhh ne guzel yemislerdir :D

    Sevgiler canim

    YanıtlaSil
  12. harikasın canım çok şirin olmuş, makarna da harika görünüyor. öptüm seni

    YanıtlaSil
  13. Ne şirin bir pano o öyle :)))
    İçim ısındı resmen! Ben de yapmak istiyorum dersem, telif hakkı satın almak zorunda kalır mıyım? :)))

    YanıtlaSil
  14. panoya bayıldım özellikle mandallarına, ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  15. çok güzel olmuş hatırlatma panosu..süper fikir...tebrikler...

    YanıtlaSil
  16. kolay gelsin sana şekerim.. zaten öyledir bir kere yapmadınmı görevini aksatmış olursun halbuki hayat yaşadıklarımızı paylaşmaktır.. görev değil :) ama panoda fena değil bazen böyle üzerimize yapışan görevler için unutma stresi yaşamamak adına yapabilirim :) mesela 08.30 işe gitmeyi unutma :)

    YanıtlaSil
  17. çok güzel olmuş hatırlatma panon, mandallarına bayıldım, ufaklıkların sürprizi de süper, oh afiyet şeker olsun. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  18. Panoda makarna da harika olmuş böyle anneneye teşekkürden başka ne denir ki...Bende böyle bir notluk yapıp resimlerimi asmıştım mandallarla not asmak çok daha iyi fikir ..:)Sevgilerimle smilenacım

    YanıtlaSil
  19. Çok güzel olmuş.Çok'da kullanışlı.Gönderdiğim mandalı'da asmışsın.Teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  20. Bu arada makarna'da şahane görünüyor.Ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  21. çok şeker olmuş.
    Makarnada çok leziz görünüyor..

    YanıtlaSil
  22. Arkadaşlar hepinize güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim.acayip öksürüyorum.zencefil ve bira kaç bitki aldım.biraz iyi geldi.kestirmişim de biraz .kar tatili de vardı bugün.yavrulardan bana sıra gelmedi.affedin.sonra herkesi tek tek gezeceğim...

    YanıtlaSil
  23. Güzel fikir ve çok pratik bir notluk olmuş, bu makarnadan bende yaptım :) ellerine saglık..

    YanıtlaSil
  24. karsindaki cocuk da olsa duvara toslamis gibi oluyorsun degilmi senin eksigini soylemelerinden dolayi.gecen hafta da benim 4yasindaki kizim yapti aynisini.hala aklimda.insan duzeltme cabasina gitse de acik verdin onlarda keyfini suruyor.ama bence hic uzucu degil:)
    makarnadan ben de denemek istiyorum epeydir,bakalim ne zaman.ellerine saglik.optum sekerxxx.

    YanıtlaSil

yorumlarınız için teşekkürler !!!