28 Nisan 2011 Perşembe

Hürrem saçı yapalım mı abla ?!?



Hemen hemen her ay dip boyası yaptırıyorum saçlarıma.Son ziyaretimde kuaförüm beni görür görmez sorduğu ilk şey buydu -Hürrem saçı yapalım mı abla(o da işi biliyor :))))).Mümkünse yapmayalım ablacım.Devam edelim aynı renge.
Benim soluk tenime pek yakışmaz turuncu saç, şayet yakışsaydı da istemezdim. Moda olan herşeyi, yakışsa da yakışmasa da kendimizde denemeye bayılıyoruz milletçe.Her yer turuncu kafa.Her yerde Hürrem takıları,Hürrem küpesi,Hürrem yüzüğü.Bir ara Bihterlenmiştik.Şimdi de Hürremlendik.Kus geldi inanın ki.
Tamam hatuna diyeceğim yok.Boy, pos, endam ,güzellik vermiş te vermiş allah, fakat bana artık antipatik gelmeye başladı.
Hürremciler kızmayın ama bu benim kişisel fikrim.
Sülümanı da oldum olası sevemedim.Daha "Bin bir gece"den gıcığım geçmemiş anlaşılan.Lafın kısası ben Cemileciyim.Canım benim ne kadar da zor günler geçiriyorlar ailece bu ara.


20 yorum:

  1. aman canım bırak ya okadar süs püs rötuş görsek biz daha güzel oluruz :))

    YanıtlaSil
  2. Semra hürrem mi güzel??Zevk tabi ama bana ilk günden beri sıradan bir hatun geliyor :) Bizler ondan kat be kat güzeliz

    YanıtlaSil
  3. ne desen haklısın
    bende katılıyorum artık kendine benzeyen insanlar görmek istiyoruz lütfen :)

    YanıtlaSil
  4. semracım birde sana not, eskiden sık yazardın sen yine öyle ol arayı açmak falanda yok tamammı )

    YanıtlaSil
  5. merhaba..benim kızım da geçen gün geldi anlatıyor: Öööretmenim saçını boyamış, hani neydi şu kadının adı? Sülüman'ın karısı..hah işte onun renginden yapmış...Bilmedikleri yok zaten....

    YanıtlaSil
  6. semracım kesinlikle katılıyorum.sevemedim onları cemileciyim bende:))

    YanıtlaSil
  7. ben cemıleyıde sevmıyorum :) hurremıde :) ama senı cok sevıyorummm.arayı acma simicim.

    YanıtlaSil
  8. Bende sevmedim Hurremi ve Cemileciyim senin gibi...sevgiler..

    YanıtlaSil
  9. hani bana, hani bana.. bana ziyaret yok mu? bak facebooktan sana lunch'mış, care package'ymiş falan yollamam :))) tehdide bak seen :))))
    şaka bi yana ben de gıcığım bu hürreme yaa. ilk bölümlerde çekiliyodu da şimdilerde hiç katlanamıyorum. demek kuaförler de kendilerine pay çıkarmışlar. vay bee.. yurdum insanı işte :)

    YanıtlaSil
  10. çok haklısın şekerim! bencede yaptırma bende sevmiyorum moda olunca bişiler edinmeyi

    YanıtlaSil
  11. ben de senin yazılarını özlemişim.zaten ne zamandır takip edemiyordum.
    ya bu arada saçımı hamileyken boyatamamıştım haliyle,sonra 2 kutu altın karamel renginde alıp boyattım.renk çok yakıştı ama her gören aa hürrem kızılı olmuş demeye başladı.farkında olmadan o renge benzemiş.ben çok beğendim ama bilmeden sanki onu taklit etmişim gibi oldu soğudum şimdi bu renkten...

    YanıtlaSil
  12. yanlız değilsin canım bende hiç hoşlanmıyorum sevgiler

    YanıtlaSil
  13. neresi güzel yahu yağ bağlamış bu hatunun her bir yerini.aman almayalım alana mani olmayalım

    YanıtlaSil
  14. Valla diziyi seven olur yada olmaz.Hürrem yağlı olabilir ama kadın güzel kadın.Yüz hatları çok güzel.Ama abarmıyormuyuz?Abartıyoruz:(Abarttıkçada banada fenalık geldi...Hürrem saçı he:)))
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  15. sana sonuna kadar katılıyorum sülümanı bende sevemedım gıcık bı tıp ve kanunıyı yanlış aksettiriyo sankı kanunı kadın düşkünü..

    YanıtlaSil
  16. sana sonuna kadar katılıyorum sülümanı bende sevemedım gıcık bı tıp ve kanunıyı yanlış aksettiriyo sankı kanunı kadın düşkünü..

    YanıtlaSil
  17. merhaba,
    İlla moda olan şey bir müddet taklit edilir.Kendine yakıştıran uygular,antipatik gelen kaçınır.Yapacak bişey yok.Ama bende sizin gibi,çok talep gören,yığınla taklidi türeyen şeylerden şiddetle kaçınırım.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  18. Ay ne güzel yazmışsın vallahi ben de çok sıkılıyorum.Hele gerçekten sevdiğim bir şeyler moda olmuşsa, direkt soğuyorum. Aynılaşmaya ne meraklıyız...

    YanıtlaSil
  19. çok dedikoducu insansınız sizi ilgilendiren herşeye burnunuzu neden sokuyosunuz sizimi geerdi milletin derd, kardeşim sizene kim ne yaparsa yapsın mk yaa sizenee sevin sevmeyin bizenee ben seviyorum çok tatlı melek gibi inat değilmi saçımıda onun gibi boyatıcam kimseyi ilgilendirmez bu herkesin kendi hayatı boşuna dedi kodu yapmayın azmışsınız hepiniz.

    YanıtlaSil

yorumlarınız için teşekkürler !!!