8 Nisan 2010 Perşembe

Kıyafet değiştirmece oyununu bilirmisiniz ?!?


Bu oyun en az iki kişi tarafından oynanır.Oyun mekanı olarak çocuk odası seçilir.Önce garderobun içinden bütün kıyafetler yere dökülür.Sonra içlerinden en sevdikleri giyilir,giyilir çıkarılır.Oyunun püf noktalarından biri anne odada olmayınca oynanması.

Bu arada anne içeride işlerini yapmakta.Bir yandan da "ay benim yavrularım ne kadar sessiz oynuyor,maşallah " diye geçirir içinden .İlk kontrolden sonra durumun farkına varır ama artık çok geç.

Sonuç-çocuklar için harika eğlenceli bir oyun ,yüzlerinde kocaman gülümsemeyi görmeye değer.Anne için aynı şey söylenemez.Gerçi iyi de oldu ,bahaneyle garderop düzene girdi.

Bir de bu manzaranın resimlerini çekmeliydim ama geç aklıma geldi.

Diyeceğim şu ki benim böcükler pek biliyorlar eğlenmeyi.Oyuncaklarında sıkalan böcükler varsa,haydi kıyafet değiştirmece oyununu oynamaya !!!

16 yorum:

  1. SÜPERSİN SEMRACIM...BU ÇOCUKLARDA MERAKTAN KAYNAKLANAN MUAZZAM BİR KARIŞTIRMA VE DAĞITMA İSTEĞİ VAR...ÇOK ŞÜKÜR BİZ O DÖNEMLERİ GEÇTİK DİYCEM AMA BENİMKİLER HALA DAĞINIK...BAKALIM NE OLACAK..BU DAĞINIKLIKLARI....SEVGİLER TATLIM.....

    YanıtlaSil
  2. Aman aman ben almıyayım ev zaten bir ıslık çalsan oynamaya başlıyacak:)) Ama yapsalarda ben de senin gibi hiç kızmam nasıl olsa tekrar toparlıyacak olanlar kendileri:))))

    YanıtlaSil
  3. hahaaaa :))
    yerim ben onların yaratıcılıklarını :) Nasıl eğlenmişlerdir kimbilir.
    Öp benim yerime yaratıcı böcükleri annesi

    YanıtlaSil
  4. şehnazcım orası doğru .dağnıklar valla .şimdiden toplu olsun istiyorum ama yok anacım...


    fundacım benimkiler daha kendileri toplama moduna gelmediler.yani iş bana düşüyor...


    canım çok eğlenmişler bir de yazlık tişörtlerini bulmuşlar.kat kat üstüste giyinip giyip kırıttılar...

    YanıtlaSil
  5. ne diyelim allah sana peygamber sabrı vermiş.ben olsam avazım çıktığı kadar baarırrdım.hatta şimdi küçük böcüğün ağzına bitane pul biber tanesi koydum.abisine kumanda fırtlattı diye.büyük diye ezilsinmi çocuk.ay anacığım sanki ağzına avuçlan koymuşum yırttı kıçını:))ama iyi oldu sıkıyosa yapsın bidaha.üstüne 3 bardak kompostu içti.allahım bi ambulans çarmadığımız kaldı yani

    YanıtlaSil
  6. o 2 yakışıklı çok çok çok şanslı kii böyle bi anneye sahipler... anne eğlenmeyi gülmeyi çok biliyor ve yansıtıyor :)))

    YanıtlaSil
  7. KESİN EFE DÜŞÜNMÜŞTÜR BU OYUNU:))))) EFE VARYA ÇOK KURNAZ,AKILLI VE BİR OKADARDA USTA..ALLAHIM KORUSUN ONLARI:)) BERKECİK YARİŞİN ARKADAŞI LAF YOK...

    YanıtlaSil
  8. Semracım süper oyun,benimkiler bak bunu hiç yapmadılar.. onlar daha çok birbirini yiyorlar....
    öpüyorum yakışıklıları..

    YanıtlaSil
  9. Çocuklar sessiz kaldıklarında bilmeliyiz ki bizim hoşumuza gitmeyen şeyler yapıyorlardır, mesela 10 kiloluk sıvıyağ tenekesini devirmek gibi :D neyseki bizim tatlı SEM'imiz yağsız olan bir hikayeyle kurtulmuş :) Eğlenmenize çok sevindim, sanki ben de eğlenmişim gibi :)
    Öpüyorum beyaz buultum ve krem karamelimle havuç annelerini :)

    YanıtlaSil
  10. bizde corap ve don degıstırmece oyunu var:)) o daha zevklı tavsıye ederız..

    YanıtlaSil
  11. Bizim evde de çok sık oynanırdı özellikle kızlar,şimdi de oynuyorlar(biri 21,digeri 13 yaşında)ama bir fark var bir yere giderken yapıyorlar,hiç bir şeyim yok ne giyecegim şimdi parolada bu,bende gidelim komşulardan isteyelim diyorum.Allah kolaylık versin, şimdiki gençlere.Hayırlı Cumalar mutlu hafta sonları cnm.

    YanıtlaSil
  12. Sen o kadar eğlenceli detaylı anlatmışsın ki fotoğrafa hiç gerek kalmamış zaten. Çocuklar çook eğlenmiş, dolabın toplanmasına vesile olduğu da kesin.

    YanıtlaSil
  13. simoş ben pasaja baktım 8 adet taç beğendim.ama teknoloji özürlüyüm sana hangileri olduğunu anlatmam lazım.srplbzdg@hotmail.com bunu ekle.msn adresim.olmadı yorum atıp anlatırım hangileri olduğunu.

    YanıtlaSil
  14. sibeeel; yerim onları ben yaramazlıkları bile tatlı
    öp benim için oldu mu?

    YanıtlaSil
  15. O anları tahmin edebiliyorum. Aynı durum bizde de yaşanıyor.Eğer sessizlik varsa evde kesin ya kendilerine yada eve zarar veriyorlardır. Ama bunlar onu eğlence diye görüyorlar.

    YanıtlaSil
  16. Benim oğlan da sürekli çorap değiştiriyor.Evin her yeri çorap.Yok Ben10li giyecekmiş yok spidermenli giyecekmiş o ıslanmış bu bilmemne olmuş.Allah sana da kolaylık versin hepimize.Bitmez bu dağınıklık...

    YanıtlaSil

yorumlarınız için teşekkürler !!!