2 Ağustos 2016 Salı

Dört mevsim Uludağ

Dört mevsim bıkmadan usanmadan , her fırsatta ziyaret ettiğimiz yegane yer . Çok seviyorum . Havasını , yeşilliğini , çiçeğini , böceğini ,suyunu . Doğa benim için huzur demek .Yenilenmek demek ,kötülükten , yoğun günlük stresinden kurtulmak , ciğerlerimizi oksijenle doldurmak . Çocuklar da çok seviyor . Toprakla oynamak , yeşile dokunmak , keşif yapmak kadar güzel bir şey yok .Üstelik bir aile olarak birlikte vakit geçirmek , bu gezilerin en güzel kısmı . 
35
Bu hafta yine çok güzeldi hava . Hatta üşüdük desem yeri var . Dağ çıkarsanız üzerinize kalın bir şeyler almayı ihmal etmeyin . Ciddi üşürsünüz .
34
Bu hafta funda çiçeği topladım .Ne  kadar güzel değil mi . Doğa muhteşem bir yer .
25
Bu hafta sevdiğim ne varsa doldurdum torbama .Kitabım ,örgüm ,sevdiklerim :))
23
Doğanın bize sürprizi . Mis kokulu ahududular mı desem , frambuaz mı desem , sen karar ver , ben çoktan mideme indirdim .
22
Sen hiç bulutlara dokundun mu ?!? Ben dokundum ,sevdim uzun uzun :)
e
Bu fotoğrafı bir kaç hafta önce çekmiştim .  Arkada ki silüet'i  fark ettiniz mi  ? Sevgili ATAM belirmiş . Çok seviyorum bu fotoğrafımı , çiçekler de senin için ATAM . O gün bir kaç dal unutma beni çiçeği de bulmuştum . Ne büyük mutluluksun sen doğa .
daisy
Papatya bulursam hiç kaçmaz. Seviyo , sevmiyor falı yaparım ...
çilek

Bu hafta dağ çileği bulduk . Mis kokulu minnoş bal gibi çilekler.
uğurböcük

Uğur böceği ne güzel bir şey . Halbuki bildiğimiz böcek . Hadi git bir Karafatmayı al sev bakalım .Elimdeki morlu bitki de dağ kekiği ,biraz toplayıp kuruttum .Kokusu çok daha keskin ve güzel.

kekik
su
24
simi

Zirvede çok güzel bir yer keşfettik , bir kaç hafta önce . Tertemiz bir dere ,çevresinde çiçekler , ahududular , çilekler . Cennetten bir yer gibi . Sandalyelerimizi alıp kamp kurduk bir kaç defa . Ayaklar derede ,bütün stresimizi suya bırakıp yenilendik .  Yemek için genelde kendimiz mangal yakıyoruz , üşendiğimiz zamanda da Kirazlı yaylada sevdiğimiz bir kaç yerde mangal sipariş ediyoruz . Gayet lezzetli hepsi .Bugünlük  bu kadar . Sevgiyle kalın .

4 yorum:

  1. harikasınız sizi bulduğum heryerde takibe alıyorum.Smilena'yı tanımadan sevenlerdenim :) Fırsat bulup yapamasamda yünlerime bakıp mutlu oluyorum bende :) Gelibolu'dan kucak dolusu sevgiler... Birgün buraya da yolunuzun düşmesi dileğiyle.. Burcu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok tatlısınız teşekkürler ,inşallah Geliboluya yolum düşer

      Sil
  2. Senin şu fotoğrafların var ya, enerji veriyor insana...
    Enerjin hep bol olsun güzel kadın ♥

    YanıtlaSil

yorumlarınız için teşekkürler !!!