28 Ocak 2016 Perşembe

Yenilenmek iyidir

Selam blogçuğum .Biraz yenilenmek iyidir diye düşünüyorum.Bu ara her yer aynı tarz oyuncak kaynıyor.Akşam oturdum kutu kafalar çizdim .Hem de bir sürü.Pandası,kedisi,köpeği.Hep aynı şeyi yapınca sıkılıyorum.Bir sürü planlar,bir sürü hayaller var kafamda.Hepsi olsun istiyorum.Plan yaptıkça heyecanlanıyorum.Güzel bir şeyler olacak hayatımda bunu hissediyorum. ve en önemlisi çabalıyorum.Eminim herkesin hayal ettiği,yapmak istediği bir şeyler var bu hayatta.Benim de var ve artık olmaları için atağa geçmem lazım.Biraz sihir ve biraz peri tonuzuna ihtiyacım var bu ara.
006

007

004
Hayal etmekten korkmayın,hata yapmaktan korkmayın.Hayatınız belki alt üst olacak diye endişelenmeyin,ne biliyorsunuz altının üstten daha iyi olmadığını.Hem neydi insanlar hatalarından öğrenmiyormuydu doğruları.Ah ne bilge bir şahıs oldum bu ara ha ah ha.En çok kendimle dalga geçmeyi seviyorum.Bazen aynada gördüğüm o kadınla konuşuyorum .Pşşt naber diyorum gülümsüyorum ona.Mutsuz ise bırak mutsuzluğu sana yakışmıyor diyorum.O da bana gülümsüyor.Hiç beklemeyin dışarıdan biri gelip size bunları söylesin.Kendi ilacın kendin ol.
Dün aynada bir kadın gördüm,biraz endişeli,biraz telaşlı .Güzel de geldi gözüme .sevdim onu. Cesaretlendirdim onu.yapmak istediğin şeyi yap dedim ona.O da tamam dedi . E hadi yolun açık olsun kadın.Yolun yarısını geçtin çoktan,kalan ömründe  olmak istediğin o yere varmak için acele et.Hayat kısa,kuşlar uçuyor.
Kalın sağlıcakla !!!

11 yorum:

  1. :) 2016 nın çok iyi geçeceğini düşüyünüyorum ben.bi paylaşımımda da bahsetmiştim hatta.sonrasında gelen yorumlardan da diğer insanları bunu düşündüğünü anladım.o zaman güzel şeyler olacak umuduyla denemekten yanılmaktan korkmayalım.bu inançla yürürsek eminim güzel şeyler olacak..

    Amigurumilere gelince de dediğiniz gibi her sitede ister yabancı olsun ister türk hep aynı modeller var.farklılıklar gerek biraz.ben de bu sıralar elimdeki modelleri örüyorum ama yeni şeyler de var kafamda.

    Ellerinize sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel yorumuz için ,sevgilerimle

      Sil
  2. Yüreğinin sesini dinlemeli insan, o yanıltmaz asla..Umarım gönlünden geçen sevinçler aniden karşına çıkıverir, bu akşam dualarımda sen de olacaksın..

    YanıtlaSil
  3. Şu günlerde ihtiyacım olan satırları okudum az önce. Yenilenelim inşallah, güzel projelerini de merakla bekliyorum, sevgilerimlee...

    YanıtlaSil
  4. Aynada gördüğün kadın eminin tüm hedeflerini gerçekleştirecek. Onun sevgi dolu bir kalbi var ve sevenlerinin onun için güzel dilekleri var :))

    YanıtlaSil
  5. Sihirli satırların bana da dokundu ve iyi geldi >3 Herşey hayal ettiğinden çok daha güzel olsun.. <3 <3

    YanıtlaSil
  6. sende peri tozu bolca var, bize de sıçrıyor:) her yanımız allanıp pullanıyor ışığınla, teşekkür ederim kendi adıma.

    YanıtlaSil
  7. yaaaaaaaaaaaaaa cok tatlısıınnnnnnnnnnnnnnnnnnn bayıldım

    YanıtlaSil
  8. sayenizde resetleneceğiz tatlı yazar)

    YanıtlaSil
  9. büyük bi heyecanla bekliyoruz sayın smilena :))

    YanıtlaSil

yorumlarınız için teşekkürler !!!