27 Kasım 2015 Cuma

Örgü mutlu hayvancıklar - Crochet happy animals

DSC_0071
DSC_0074DSC_0075DSC_0073
DSC_0072


Örüyorum , örüyorum , örüyorum . Sonra mı n'oluyor ?!? Anilals 'lar  happy ben duble happy. Bunlar da Kermes 'e örüldü.Tabii  satılır  mı ,orası belli değil . Bizim millet uzaktan pek sever ,almaya gelince aynen şöyle yapar. Aman ben de örerim, ne ki bu ,ben daha iyisini yaparım , bu paraya değmez , zaten ne kadarcık ip gitmiş . Üstelik bunları senin duyabileceğin sesle söyler . Ne diyeyim  . Yapın hanımlar . Yaparken de içinize sevginizi katın . Negatif  duygularınızı bir kenara bırakın . El emeğine saygı duyun lütfen ,tabii ki hepiniz yapabilirsiniz buna hiç şüphem yok ama saygı lütfen . Böyle diyenler de beni arayıp sayı ister, nasıl yaptınız ay ben de denedim olmadı falan diye sayar.Eee biz bu kolu boşuna çürütmedik . Hiç tarzım değil aslında bu şekilde yazmak ama sabır denen şey dolunca hatta taşınca buralara da yansıdı.
El emeği benim için çok önemli ,o yüzden tüm el emekçilerini ellerinden öperim.
İnekçiğin tek fotoğrafını çekmeyi unutmuşum ,dalgın kafa :)

10 yorum:

  1. Ne güzel demişsin... Madem basit otur sen de ör...
    Ama yok illa bi hava basacak... Sonra küçük küçük yapamayacak :))
    Karşısındakini kırmış, umrundamı... O kendi egosunu şişirsin anca..

    YanıtlaSil
  2. Kim ne derse desin kim ne düşünürse düşünsün el emeği göz nuru ürünler gerçekten çok değerli.

    Bu iş öyle ben yaparım demekle de olmuyor zaman ,vakit ve en önemlisi bu işi gerçekten severek yapmak çok çok önemli eğer o işe sevgini yükleyemiyorsan çok da bir anlamı yok zaten.

    İnsanların motivasyonunu ve enerjini kırmasına izin vermemelisin gerçekten çok güzel çalışmalar ortaya çıkarıyorsun.

    Bazı insanlar emek verilip göz nuru dökülen şeylerin kıymetini maalesef anlayamayabiliyorlar.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Semra yaptigin isler cok guzel ve o yorumlari biliyorum uzucu oluyor hevesi kiriliyor insanin. ben orgu yapmayi seviyorum ama amigurumide o kadar kotuyum ki!!! kermeste olsaydim kesin alirdim kizim icin :) ben aslinda tahta boncuklara orgu yapip kolye gibi takiolar onlardan ariyorum. yapan biri var mi tanidigin?

    YanıtlaSil
  4. ne güzel demişsiniz Semra hanım bizim millet herşeyi uzaktan sever.Satın almayacaksa resmini çeker ,sayılarını sayar,bunun burası düzgün olmamış der.LÜTFEN EL EMEĞİNE,YAPILAN İŞE SAYGI DUYALIM.Size de bol satışlar ve yeni yeni modeller yaratmanız dileğiyle.

    YanıtlaSil
  5. Ah, sorun şu ki, gördükleri her şeyi istisnasız ben yaparım diyen yüz kişiden en az 90'ı iddia ettikleri şeyi yapamaz,kalıbımı basarım. Evet el emeğine saygı duyulsun bence de, duyamayan da oturup yapsın, yaparım demesin. Mutlu hafta sonları:)

    YanıtlaSil
  6. Doğru, bizim millet uzaktan sever. Her şeyin de elinden geleceğine inancı tamdır :)
    El emeğinin yeri başkadır bende. Bol satış olur umarım. Ellerinize sağlık, pek sevimli olmuşlar.
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. Negatif düşünenler aman uzakta dursunlar. Yapılan emek dolu güzel bir işi alkışlamak varken çok bilmişlik neden. Eminim bu tatlı hayvancıklar gidecekleri evlere şans ve bereket getirecek. Sen üretmeye devam et. Biz hayranlıkla takibindeyiz canım. :)))

    YanıtlaSil
  8. Ördükleriniz çok güzel bayılıyorum hepsine.Bu yetenek her insan yapamaz.Ben mesela tamam örgü örüyorum ama yapamam.Lif örüyorum senelerdir aynı model insanın kendini geliştirmesi başka birşey bence.Bazı insanlar var bakıp hemen örneği çıkarır.Biri tarif eder yapar herkes yapamaz.El becerisi başka birşey düşünüp tasarlamak renkleri hayal etmek hepsi bence yetenekle hevesle ilgili.Ellerinize sağlık hepsi çok güzeller.Gamze

    YanıtlaSil
  9. Semra Hanım ne güzel yazmışsınız el emeğine yapılan muameleyi ve tarzı. . Özellikle sesli söylemeleri kısmı vazgeçilmezleri bence :) Elinde evirip çevirip aklında fotokopisini çekip ben de bunlardan yapıyorum diyenler çok oluyor.. Bol satışlar dilerim.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  10. Güzel yorumlarınız ve desteğiniz için hepinize teşekkürler ,sevgilerimle

    YanıtlaSil

yorumlarınız için teşekkürler !!!