5 Kasım 2015 Perşembe

Amigurumi Bunny







 Derdime çağre bulun ha dostlar:))Sevgili Flickr'a fotoğraf yüklüyorum fakat hiç bir şekilde, kopyalayıp bloğuma atamıyorum . Niye ben de bilmiyorum. Resim kotamın dolması an meselesi. Dün "Embed" yazan kısımdan bir ara fotoğrafı kopyalayıp nasıl olduysa atabildim bloğuma ama daha sonraki denememde asla olmadı. Sinir savaşı veriyorum. Lafın kısası böyle sorunlar olunca hiç yazasım yok.Varsa bu konuda bilgisi olan yazsın lütfen :)
Bunny tatlı bir kuzuya hediye gitti. Mutluluk getirsin gittiği yere. İpim "Nako-pırlanta",tığ numarası 2,5 mm.
 
Kalın sağlıcakla!!!

4 yorum:

  1. Canım ben de Flickr kullanıyorum.
    açılan ana sayfadan (dosyamızdan resim yüklemek için) sağ üst köşede profil resmimizin solunda beyaz bulut için de ok var orayı tıklayıp yükleme sayfasına geçiyoruz.
    resim video yükle yazan yeri tıklayıp
    İlk resimleri yüklüyoruz ya hani şu etiket ve albümü de seçtiğimiz yer daha oradayken köşesinde ki (sol alt köşesi resmin)işareti tıklayıp büyütüyoruz açılan resmin üzerine tıklayıp URL kopyalayıyoruz ve bloggera yapıştırıyoruz sonra dönüp flicr daki resmin X dan kapatıp diğer resimlere de aynısını yapıp en son upload tıklayıp ana sayfasına yolluyoruz.
    İnş. soruna istediğin cevaptır ve anlaşılır anlatmışımdır:) takılırsan yaz yine.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım deniycam bu şekilde de

      Sil
    2. Denedim fakat url kodu çıkmıyor sadece kopyala oluyor canım maalesef böyle de olmada yani safyaya yollamış gibi oluyor fakat gotoğraf görünmüyor

      Sil
  2. Ben blog hırsızlarıyla uğraşmaktan ancak geldim bakmaya canım kusura bakma:((
    blogundan oraya ilk aktardığında(ana sayfaya göndermeden ) resimleri daha önce anlattığım gibi açınca üzerine mausela sağ tıklayınca çıkan şıklarda Resmin URL kopyala yazan yeri kopyalayıp blog paneline gelip URL la ekle yerine yapıştıracaksın Ben Masa üstüne PC de iki ayrı pencere açıp birine blog paneli diğerine flickr açıp öyle çalışıyorum :))
    Şimdi sana becerebildiğim kadar fotosunu çektim mail atacağım.

    YanıtlaSil

yorumlarınız için teşekkürler !!!