8 Ağustos 2015 Cumartesi

Ordan burdan

Bu ara yine kaytarıyorum buralardan.Okumaya uğruyorum ama yazmaya gelince zor geliyor- bilgisayarı aç,fotoğraf çek yükle,küçült,yaz ,sil...Yok yok bu yaz enerjimi iyice emdi götürdü.Sabırsızlıkla okulların açılmasını bekliyorum .Herkes görevlerinin başına pliis...Tabii bu düşük enerjiyle ne yapıyorum,el işi adına ıvır zıvırlar bişeyler çıkıyor ara sıra. Kırlent'ten artan iplerden en son bu minnak birşeyi yaptım.Yapım şeması" Pinterest" hesabımda var.Oradan bakabilirsiniz.
Oyalanmak adına ve stres atmak adına bunlarla uğraşmak  iyi geliyor.Diğer gri nedir derseniz,"English Home"da gördüğüm şu son zamanlarda ev dekorasyonunda moda olan kolalı ıvırık zıvırıklardan.Diyorum ya ıvır zıvır kraliçesiyim diye :)) Bunlarda benim mutluluk kaynağım işte.
İpim "Ulukardeşler",tığ numaram da 2,5 mm.Bu ipi çok sevdim.
Bu arada İnstagramda, duvarımın boya rengi çok soruluyor  .Boya Filli boya "Alpina max" -kül gri.
"English home"da % 50 indirim vardı bu hafta.Ev yastık dolu ama ben yine dayanamadım aldım bitanecik.Biraz "Green Gate" havasında sanki,arkası da puantiyeli.
Mutfak duvarları için Pinterest'te şirin şeyler bulup bastırttım.Hatta canım arkadaşımı görevlendirdim.Güzel oldular ,duvara yapıştırınca paylaşıcam diğerlerini de.Bu galiba en sevdiğim ..
Dediğim gibi ordan burdan bir post oldu.
Sağlıcakla kalın.Mutlu haftasonu dilerim !!!

2 yorum:

  1. pinterest harika bir yer zaten, sürekli foto indiriyorum ama hala bastıramadım :)

    YanıtlaSil
  2. Sıcaklar sanıyorum hepimizi bunalttı, biraz serinliğe ve sakinliğe ihtiyacımız var (özellikle biz annelerin) , paylaşımlarınız bir harika, sevgi ve sağlıkla kalın :)

    YanıtlaSil

yorumlarınız için teşekkürler !!!