10 Ocak 2015 Cumartesi

Sevgililer günü yaklaşırken- diy gift tag

Hediye paketi etiketi yapmak son günlerde en sevdiğim şey.Sevgililer günü yaklaşırken bişey hazırlamak lazım.
 İnstagramda nasıl yaptınız,nerden aldınız,kullandığınız malzemeler ne diye sorusu oldukça sık soruluyor.Daha önceki postlarımda da yazmıştım ama tekrar ayrıntılı bilgi vermek istiyorum.Evet etiketleri ben yapıyorum.Malzemelerin hepsi kırtasiyede satılıyor.Karton ,kalem,makas.
 
LOVE
   ME+YOU=LOVE
Yapılışı:Önce kartonları gördüğünüz şekilde kesiyorum(farklı bir şekilde de kesebilirsiniz),sonra delgeçle ortasına delik açıyorum.İpi aradan geçiriyorum ve en son kalemlerle istediğim şekilde süslüyorum.Kalem olarak Uni- Ball Signo broad kullanıyorum.Daha önce de kullandığım beyaz kalemin markası aynı.Piyasada farklı markaların da mevcut,ben bunlardan memnun olduğum için bunları kullanıyorum.Gelelim ipe.İpi çarşıdan,yün ipler satan bir tezgahtan aldım,markası yok,ihraç fazlası bir ürün,fakat bir çok yün markası da bu ipten üretiyor.Kolaylıkla yüncülerde bulabilirsiniz.
Hiç zor değilmiş yapımı değil mi ?!?   Mutlu haftasonu!
               

7 yorum:

  1. geçen saat ve el emeği bir sürü hediye almıştım sevgilimden. şahsen benim tercihin bu şekilde emek verilmiş hediyelerden yana.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emek verilince çok daha kıymetli oluyor bence de

      Sil
  2. Smilena ,sizin yaptığınız çalışmalarla ilgili hiç gocunmadan malzemeleri nerden aldığınız ,güzellik.leri nasıl ortaya çıkardığınızı anlatmanız çok ince.Teşekkürler..Aysel G.

    YanıtlaSil
  3. Çok zarif ve mütevazisiniz.Teşekkürler .

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel şeyler yapıyorsunuz :) Biz de faydalanıyoruz, teşekkürler..

    YanıtlaSil

yorumlarınız için teşekkürler !!!