30 Ocak 2015 Cuma

Küçük prens severlerine müjde

 Sanırım artık benim bir "Le Petit Prince"hayranı olduğumu yer gök duymuştur.Minik kahramanla ilk 12 yaşında tanışmıştım.Çok sevdiğim bir edebiyat öğretmenimin tavsiyesiydi.Sanırım ben işte  o gün, gözle değil kalbimle bakmayı öğrendim.
 "Vereceğim sır çok basit:insan ancak yüreğiyle baktığı zaman doğruyu göre bilir.Gerçeğin mayası gözle görülmez.",keşke herkes kalbiyle bakabilse...
 "Bir yıldızda yaşayan çiçeği seversen,geceleri gökyüzüne bakmak güzel gelir.Bütün yıldızlar çiçeğe durur."
 "Herkesin bir yıldızı var ama kimseninki birbirine benzemiyor."- benim yıldızım sensin...
 Yerim ben seni,minik aşkım...
 Kalbim senin,Gülüm benim,Benim yıldızım sensin....
 Gelelim güzel habere.Fotoğrafta gördüğünüz bu güzel kupalar benim çok sevdiğim arkadaşımın  yetenekli elinden çıktılar.o kadar güzel çizmiş ki ,bayıldım.Ayrıca arkalarına türkçe mesaj yazması çok anlamlı olmuş ve en güzel haber- hepsi şu anda satışta.Hatta yakında yeni sürprizler kapıda.
Nerden ulaşabiliriz derseniz buyurun @kavunyiyenkedi (instagram hesabı)ve blogunda bulabilirsiniz.
Ayrıca "Küçük Prens" severlerine güzel bir haber ekimde filmi vizyona girecek.Çok mutluyum .Hatta fragmanını da burdan izleyebilirsiniz.
Yolun açık olsun arkadaşım.Nasıl kıyar kullanırım ben bu güzellere bilmiyorum :)
Şimdiden keyifli bir haftasonu dilerim !


1 yorum:

  1. Ne güzel tevafuk. Kızıma okuması için alıp önce kendim okudum ve iki gün önce bitti. Dünyanın en güzel çocuk kitabı seçilmiş. Seneler önce çizgi filmini seyretmistim. Aslında büyüklere de hitabeden bir kitap Küçük Prens. Kupalarınızı güzel günlerde kullanın. Seray

    YanıtlaSil

yorumlarınız için teşekkürler !!!