22 Ekim 2014 Çarşamba

Canım amigurumilerim

Yıllar önce yabancı bloglarda rastladığım amigurumilere aşık olmuştum.O zaman aklımın ucuna gelmezdi bir gün onlardan yapıp ,üstüne bir de para kazanacağımı.
İnsan isteyince herşey oluyormuş tabii sadece istemek değil ,emek gerekiyor.Bu hayatta emek harcamadan bişey olmuyor maalesef.
Son zamanlarda özellikle instagram da ki bazı paylaşımlara çok şaşıyorum.Hadi taklit etmeyi bırak ,pişkin hırsızlar fotoğrafları birebir çalıp kendi emeyiymiş gibi göstermesi beni çok üzüyor.İnsanlar bunun bir hırsızlık,bunun bir sahtekarlık,bunun bir yalan olduğunun fakında değil herhalde.Oh ne ala,fotoğrafı kopyaladım,altına yazımı da yazdım vay ne güzel bir meslek.Tabii vicdan denen o şeye sahip olmadıkları çok belli ne yazık ki.
Of içimdekileri döktüm rahatladım sanki.
Bu amigurumiler en son yaptıklarım,berelerden vakit buldukça bişeyler yapmaya çalışıyorum.Amigurumi başka bir mutluluk benim için ve hiç birşey yerini alamaz,yani ilk göz ağrım onlar.
Tırtıl yapmayı seviyorum.
Hello Kitty
Geçenlerde telefon kılıfı denemelerim oldu.
Her karaktere uygulana bilir,epey bişeyler çizdim çok yakında onları da yapmaya başlıycam.
Tilki hep mi güzel olur,sanırım çok sevdiğimden her halini beğeniyorum.
Bu da instagramın logosu olan bir phone case oldu.Nasıl yaptığıma gelince,önce telefonun eni kadar zincir çekiyorum,sonra sık iğne ile döne döne örüyorum.En son detayları yapıp dikiyorum.Yapımı çok basit,siz de yapabilirsiniz.
Finalde elma kılıfı var.Çok sevimli buluyorum onları,hem insanı elma yemeye teşvik ediyor ,hem de çantanızda elmayı koruyor.Ee ne demiş doktor,sağlık için her gün bir elma tüketin.
Sağlıcakla kalın o halde,zira sağlıktan önemlisi yok bu hayatta!!

4 yorum:

  1. :( çok can sıkıcı
    o kadar emek ver uğraş ortaya güzel şeyler çıkar gelsin konsun biri
    şiddetle kınıyorum resmen hırsızlık bu canım

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle katılıyorum :( çok çirkin bir davranış... Sizin yaptıklarınız harika işler nerede görsem imzanız olmasa da anlarım öyle söyleyeyim :) sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Harika harika şeyler yapıyorsunuz sevgili smilena..Bu sene ben de tığ işine çok fena sardım..Nasıl dinlendiriyor,nasıl eğlenceli.. Yazınız konusunda da çok haklısınız.. İnstagram'da maalesef bende ürünlerimi başka profillerde hem de kendi çektiğim fotoğrafların alınıp yayınlanması şeklinde rastladım ve çok üzücü.. Herşey çok büyük emek istiyor.. Bir obje boyarken ve bir örnek çıkartırken şıp diye olmuyor ki herşey.. Gerçekten emek veren anlayabilir tabii.. Ben de bu konuda içimi döktüm galiba :))
    Sizi severek takip ediyorum. Ayrıca yaptıklarınızın anlatımını eklemeniz ayrı bir incelik.. Paylaşımlarınız için teşekkürler :)
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  4. ellerinize sağlık harikalar bunlar.
    emek hırsızları hepimizin baş belası, nette dolaşırken sayfalarımı yazılarıyle birlikte kopyaladıklarını gördüm tek bir foto değil:((( sadece benimkiler değil ortaya karışık herkesten ama blog yoruma kapalı sahibi belli değil çok kötü bir his hiç bir şey yapamıyorsunuz ve emekleriniz başkalarının tutsağı:((

    YanıtlaSil

yorumlarınız için teşekkürler !!!