6 Mart 2014 Perşembe

Hello blogum!!!

Hello blogum!!!
Bu ara yine koşturma halindeyim.Gelir bana dönem dönem bir telaş.Hiç bir baltaya sap olamam öyle durumlarda.Ne bişeyi sonuna kadar bitirebiliyorun,ne bişey üretebiliyorum.Bu ara çay ,kahve ,spor,yürüyüş dörtlüsüyle  idare ediyorum :)))
Yavaş ama emin adımlarla kilo vermeye devam ediyorum ve bu halimden çok mutluyum,yemeyince ölünmüyormuş,aksine enerji patlaması yaşiyorum.Çok şükür kontrollerim temiz çıktı,doktor haydi git hayatını yaşa dedi ya işte yaşıyorum dolu dolu.Merak edenlere, fibrokistlerim var ve maalesef genetik faktörden dolayı 6 yıldır kontrol altındayım.İki senedir mammografi yaptırıyorum ,evet kabus gibi bişey ama unutmamamız gereken şey var ,erken teşhis hayat kurtarır.Eğer sizin de ailenizde varsa sakın ihmal etmeyin kontrol çok önemli.Birgün bununla da ilgili uzun bir post hazırlamayı düşünüyorum.
Bu ara gece sadece salata yiyiyorum,inanılmaz hafif hissediyorum,şefin tavsiyesi sen de öyle yap,garanti iki kilo gider.
Kaçtım blogçuğum ,akşama yemek bekler erkekler ,onlar salatayla doymiyor .
 Keyifli geçsin gününüz!!!

7 yorum:

  1. mamografiden kurtulman için bir önerim var :)

    http://kirmizikiraz.blogspot.com.tr/2014/01/mamografi-korkusuna-son.html

    YanıtlaSil
  2. Pilates topunu görünce telefona sarılasım geldi ''efooo biz ne zaman spor salonuna gideceğizzzz'' diye dırdırlamak için (: Ve yazın bana bir yandan da hadi Aylin kalk testlerini yaptır,ihmalkarsın dedi...
    Geçmiş olsun diyor ve kilolarını bu şekilde atabilmenden dolayıda tebrik ediyorum.

    YanıtlaSil
  3. *-* HERSEYIN YOLUNDA OLMASINA COK SEVINDIM*-*

    SEVGILER

    YanıtlaSil
  4. bende dr gitme kararı aldım. Beslenmeyi düzene sokmam gerekiyor hatta konuşalım bir ara...

    YanıtlaSil
  5. sağlıklı beslenme ve sporu yaşam biçimi haline getirmek ne güzel. herşeyin yolunda olmasına ben de sevindim:)

    YanıtlaSil
  6. Aman dikkat et tabi erken teshis can kurtarır,bende hep niyetleniyorum birşeyler yapmaya kalıyor şu zayıflama işinde ama bana çok ilham veriyorsun ptesi gününü bekliyorum başlamak için :))
    Salata candır :))

    YanıtlaSil
  7. merhabalar semra hanım ben Bursadan ilknur fibrokistlerbende de var annemden dolayı bende sicilliyim sürekli kontrol kontrol biyopsi hep böyle sizi çok iyi anlıyorum annem 10 yıl önce meme ca idi şimdi ise akciğer kemikler birazda beyinde metastas mevcut hafta bir kemoterpi alıyor korkunç bişey ve bende çok korkuyorum Allah evlerden uzak etsin kimselere vermesin sonuçta herşey insanlar iin

    YanıtlaSil

yorumlarınız için teşekkürler !!!