5 Aralık 2013 Perşembe

Yılbaşısal diy faaliyetleri

Yılbaşı yılın en sevdiğim,en keyifli vakitlerinden biri .Noel ağacı yerine bu sene kuru dallarla bişeyler hazırladım.Elimde mevcut olan süslemeler ,bu sene  bahçeden kopardığım meşenin dallarına süs oldular ,çok ta yakıştılar.Baktıkça heyecanlanıyorum.Bu tür uğraşlar ve hobiler insana başka bir enerji başka bir sevinç veriyor.
Herkesin evinde büyükçe bir vazosu vardır,dışarda kuru dal bol miktarda var,hatta bu ara ağaçları buduyorlar her yerde bulabilirsiniz bu dallardan.Elimde beyaz boyam olsaydı(kalmamış)beyaza boyamaktı niyetim ama böyle doğal rengiyle de güzel oldu.
Keçeden kalpler kesildi üstüne kar tanesi işlendi,işte süsümüz hazır...
Bu İkeanın geçen seneki süslerinden biri...
Sevgilili Gizoşumun hediyesi,ağacın tepesinde yerini aldı bile ❤
Bu da başka arkadaşımın hediyesi...Bu bir nevi dilek ağacı oldu aslında ,sevdiklerimden birer parça var,hem onlar için hem de kendim ve ailem için dilekte bulundum :))
Bu meleklerim de hediye geldi,öyle tatlılar ki,incecik bir camdan yapılmışlar ,merak edenlere Zara Home nin ürünüdür...
Bu ve buna benzer kurdelelerden bir kaç tane daha bağlıycam...
Yine yaptığım keçe kalplerden biri❤,birazdan boyadığım meşe palamutcukları da ilave edicam...
Şimdilik bunlar var,sanırım bir kaç bişey daha ilave edicam.Unutmayın küçük şeyler ,büyük mutluluklar getire bilir,aslında bu kadarı basit işte.
 
Perşembe günü gelmiş bile,sıkın dişinizi çalışanlar hafta sonuna az kaldı :)))


7 yorum:

  1. ben de geçen yıl yapmıştım canım, bakıp bakıp mutlu oluyordum. Harika olmuş, ellerine sağlık, yılın bu zamanın çok seviyorum:))

    YanıtlaSil
  2. Nefis bir görüntü olmuş,dallar doğal haliyle çok hoş.Ellerinize sağlık.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  3. Kuru dallara asılan yılbaşı süslemeleri çok hoş oluyor..Daha farklı daha özel şeyler yapabiliyor insan..Bende hep bahçeden, sahilden topladığım dallarla, taşlarla falan yaparım yılbaşı süslemelerimi..Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. doğanın güzellikleri evlerimizi de yeşil olsun kuru olsun süslemeye devam ediyor. ben evimin her köşesine bir kuru dal, bir taş, ya da yaprak koymayı çok severim. iyi dilekleriniz hep gerçekleşsin. sevgilerimle...

    YanıtlaSil

yorumlarınız için teşekkürler !!!