6 Kasım 2013 Çarşamba

Ordan burdan


Günler hızla geçiyor ,bir bakıyorum pazartesi olmuş,göz açıp kapayana kadar pazar gelmiş oluyor bile.En sevdiğim hobim örmek ne zaman ticarete dönüştü ben de anlamadım.Tek bildiğim şey hobiyken çok daha keyifliydi.Yine de devamlı yeni bişeyler yapmak beni hakikaten mutlu ediyor :)))
Bunlar en son yaptıklarım.Ayıcıktan siz bile bıktınız di mi?!? Daha çoook sipariş vaar çoook.Baykuşçuk yeni ,o yüzden de keyifle yaptım.Hem de Kitana'mın kuzusu için.

Veee işte yine diyet ,yine kilolar geri alındı.Al gülüm ver gülüm misali.Yine diyetisiyenle verebiliyorum.Bir haftada 2-2,5 kilo gitti.Sanırım olay beyinde bitiyor ,inanılmaz iyi gidiyor ,ben bile bu sefer şaştım irademe.Diyete gelince hep bildiğimiz şeyler aslında.Liste falan yok.3 dilim ekmek gün boyu,sabah kalkar kalkmaz iki kuru kayısı ve iki bardak su. Böyle işte ,onun dışında bol salata (onu da çoğunu yemekten önce yiyiyorum ki şişirsin beni).Yaklaşık 10 kilo yağ yakmam gerekecekmiş :)) Hadi bana kolay gelsin.



9 yorum:

  1. ellerinize sağlık..
    3. hobi etkinliğinde sizi de görmek isteriz.sevgiler.
    http://mugeninlistesi.blogspot.com/2013/10/3hobi-etkinligini-baslatyorumkimler.html

    YanıtlaSil
  2. Ben de korkuyorum bu hobinin eğer işe dönüşürse iç sıkıcı olmasından ama bir yandan da habire dikiyorum amaçsızca... Aman neyse...
    Seninkiler harika olmuş yine..
    bu arada bende bugün çatlayacak gibiyim. nasıl şişim anlatamam. Az yemem gerek dedikçe abartıyorum. Eskiden otokontrolüm vardı, kendimi frenliyebiliyordum ama şu sıralar, ooohhh ne bulursam hop mideye..
    Sana başarılar, darısı başıma diyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende yazın öyleydim bir iştah ki sorma çok şükür şimdi adapte oldum ve iyi gidiyor :))))

      Sil
  3. şapkalarınız ve arkadaki beyazlı yastık çok güzel. iplerinizin markası nedir acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şapka Nako Vizon battaniye ve yastık Ören bayan Dora

      Sil
  4. Örgüler cok itinali ve temiz.benin en cok hosuma giden bu sanırım. Ayicik sapka ise bence sizin klasiklerinizden biri oldu.Hic bikilmayacak kadar güzel.

    YanıtlaSil
  5. Merhaba;
    Ben ayıcıklardan hiiiiiç mi hiç bıkmadım. Bu kek bereye de bayıldım ne kadar harika olmuş. Burada benim tuhaf hallerime alıştı artık Cezayirliler o yüzden bu şapkayı taksam hiiiç de yadırgamazlar:) Ayrıca baykuş da harikaymış. Geçen sene Paris'te bir panayırdan böyle bir baykuşlu bere almıştım ama inan seninkiler çooook daha güzeller. Hem kafama biraz da küçük geldiğini fark ettim sonradan, takamadım pek. Keşke daha kabiliyetli olsam şu tığ konusunda da azıcık genişletebilseydim hiç olmazsa. Bu yarattığın renkli dünyaya bayılıyorum. Diyet hususunda da tebrik ediyorum. Ben de verdiklerimin hepsini paşa paşa geri aldım, şimdi de vermeye gücüm yok. Can sıkıntısından devamlı bir şeyler yemek istiyorum. Diyetisyenle ben de ne güzel vermiştim. Keşke burada da diyetisyeni olsaydı bir adet:) Kocaman sevgiler, bol bol neşeli örgüler, mutlu günler ve öpücükler:):)

    YanıtlaSil
  6. Hamaratlık ve zevk birleşince böyle güzel işler çıkıyor işte. Bayıldık biz beremize, bunları çerçeveleyip asacağım ilerde odamıza:) Ellerine sağlık canım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ❤❤❤❤size bol kalp yolluyorum işe başla hemen getiricam

      Sil

yorumlarınız için teşekkürler !!!