21 Eylül 2013 Cumartesi

Tchibo sürprizi

Tchiboyu bilmeyen yoktur.Herkes gibi bende çook severek takip ediyorum.Ne aldıysam hiç hayal kırıklığı yaşamadım.Eminim sizin için de öyledir.
Gelelim şu tatlı sürprize.Tchibo ile hediye maceramız İnstagramda başladı.Orda el işlerimi görüp adresimi istediler,küçük bir şey bekledim,doğrusu çok şaşırdım.Burdan da tekrar teşekkür etmek istiyorum,çok güzel bir hediye.
Bir çırpıda tüm dağnıklık ortadan kalktı,yaşasın:)))Artık herşey elimin altında.

Sizde bu şahane ürüne sahip olmak isterseniz koşun derim,ya da oturun bilgisayarın karşısına rahat rahat siparişinizi verin,tabiii kaldıysa :)))) Dikiş sökücüsünü de almalıyım hem mor hem puantiyeli kaçmaz.
www.tchibo.com.tr
Mutlu haftasonu !!!

7 yorum:

  1. Güle güle kullan canım:)

    YanıtlaSil
  2. Bende görmüş ve bayılmıştım, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan canım kıskançlık belirtilerimin ilk sinyallerini instagramda vermiş olsam da hiç aldırma en güzel günlerinde kullan :) şu mandal fikrine bayıldım dağınık duran mulinelere hemen uygulayacağım

    YanıtlaSil
  4. Merhabaa;
    Tchibo atağa kalktı gerçekten ben de bayılıyorum. Bu kadar mı güzel şeyler olur ama:) Keşke Cezayir'e de bir şube açsalar:)Bu dikiş kutularını her zaman çok sevmişimdir. Gerçekten çok da dağınıklık toplar. Ben de burada onun iki boy ufağını buldum iğnelerimi minik makaslarımı koyuyorum. İnternet siparişi mucize bir şey, hele bizim gibi gurbette olanlar için. Her gün şu internet iyi ki var diye içimden düşünüyorum:)Güle güle kullanın ve o mor puantiyeli sökücüyü de almayı ihmal etmeyin harikaymış:)

    YanıtlaSil
  5. tchiboya bayılıyorum çok sık ugradığım bir yer bu dikiş kutusunun aynısı annem de var 30 yıldır bizde ve gerçektn çok kullanışlı güle güle kullan

    YanıtlaSil
  6. merhaba :)
    ay dikiş kutuNa bayıLdım caNım yaa :) güzeL güNLerde yepyeNi güzeL projeLerde kuLLaNmaN diLeğiyLe :)

    YanıtlaSil
  7. nekadar anlamlı olmuş hediye

    YanıtlaSil

yorumlarınız için teşekkürler !!!