23 Eylül 2013 Pazartesi

DIY benim işim





Evimizin hemen yanında meşe ağacı var.Her gün yere düşen meşe palamutlarını  biriktirmeyi görev edindim kendime,ne bileyim seviyorum bu minikleri.Pinterestte bunlarla ilgili güzel bir fikir de bulmuşken,bugün harekete geçtim.Yani bugün Diy(kendin yap) günüydü.Minnakları önce beyaza boyadım.Kuruduktan sonra bir yanına kırmızı bir kalpçik yaptım,iyice kuruduktan sonra da cilalıycam.Boya ve cila olarak "Nova color"un ürünlerini kullanıyorum,onlarla taşları da boyuyorum.Bu minikleri nerde kullanıcam derseniz fikir çok.Ben yaptığım hediye paketlirinde kullanmayı düşünüyorum,yılbaşı ağacı süsü de güzel olur,rüzgar çanı da iyi fikir.Son bitmiş halini de paylaşıcam.
Mutlu bir hafta diliyorum hepinize!!! 

13 yorum:

  1. Senin ellerinin sihirli hallerini çok seviyorum. Bana el işlerini sevdiren yegane kişisin. Meşe palamutlarını ne çok sevdiğini biliyorum. Bu yüzden her gördüğümde aklıma sen geliyorsun. Ha bir de kırmızı üstü beyaz puantiyeli bir şey görünce hemen aklıma sen geliyorsun ya. Yine ilham kapılarımı araladın canım. Merakla takibindeyim:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esracım böyle güzel şeyler yazıyorsun ki,tatlı arkadaşım benim,küçük şeyler beni mutlu ediyor, sizinle paylaştıkça daha da mutlu oluyorum.Pinterest sağolsun onun da etkisi büyük .Kocaman öptüm seni ve yavruları

      Sil
  2. Ellerine sağlık nasıl g
    üzel olmuşlar.
    Tamamen bitmiş hallerini çok ama çok merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
  3. ah çok tatlılar, harika fikir, vazonun altında çok cici durur bunlar .
    sevgiler, sempa :*

    YanıtlaSil
  4. üretici olmak sürekli bir fikirleri denemek yapmak cok güzel birsey :)

    Mein Blog/Blogum

    YanıtlaSil
  5. çok sempatik olmuşlar gerçekten , güzel kalplim :)

    YanıtlaSil
  6. meşe palamutlarını bende biriktirmekten alamıyorum kendimi... Hiç boyamayı denememiştim , zaten sevimli olan palamutlar böyle daha sevimli olmuşlar :)

    YanıtlaSil
  7. ellerine sağlık çok şeker olmuş..
    çocukken çok toplardım ama etrafımda meşe ağacı yok artık:(( şapkalı çocuk suratıda yap çok şirin oluyor biz kalemle çizer eğlenirdik:)

    YanıtlaSil
  8. evde koca bir sepet dolusu meşe palamudum var ve süper bir fikir bu, çok yaratıcı, tebrikler.

    YanıtlaSil

yorumlarınız için teşekkürler !!!