23 Mayıs 2013 Perşembe

EKS mutfak akademisi Bursa workshop etkinliği ve ben

Norveç Deniz Ürünleri Konseyi (Norwegian Seafood Council)’nin davetlisi olarak Norveç’in en önemli şeflerinden ve Norveç Aşçılar Milli Takımı’nın Başkanı Jostein Medhus ülkemize geldi. Şef Jostein; bir hafta kaldığı ülkemizde İstanbul, İzmir ve Ankara’nın yanısıra Bursa’nın en önemli otel ve restoranlarının şeflerine Norveç Deniz Ürünleri Semineri düzenledi.
Bursa EKS Mutfak Atölye’sinde gerçekleşen seminere Bursa’lı şeflerin ilgisi büyüktü. Jostein ve Eyüp Kemal Sevinç; Norveç deniz ürünleri, pişirme teknikleri hakkında bilgi verip, sunum teknikleri hakkında ipuçları verdi. Şefler özellikle somonla ilgili sorular sordular. Bu önemli gün nefis deniz ürünlerinin tadımıyla sonlandı.Bu güzel etkinliğe ben ve blog arkadaşlarım da davetliydik.Çok eğlenceli bir workshop çalışmasıydı .Balıkla şahane tabaklar hazırladık ve hazırladıklarımızı büyük bir iştahla yedik.Balık hiç bu kadar lezzetli olmamıştı bugüne kadar.Teşekkürler EKS mutfak akademisi ve sevgili Jostein Medhus!!! En kısa zamanda tarifleri de paylaşıcam :)))
Bu linkte daha detaylı bilgi edinebilirsiniz .

 Fotoğraf -  ‘’Akın Güler© NORWEGİON SEAFOOD COUNCİL’’ 
















7 yorum:

  1. Çok keyifli bir gün geçirmişsiniz belli, ufaktan öğrendiklerinizi bizimle paylaşırsanız şahane olur, sevgiler:))

    YanıtlaSil
  2. Canım seni tanımak büyük mutluluktu tekrar görüşmek dileğiyle,sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim için de öyleydi,görüşmek dilekleriyle❤❤❤

      Sil
  3. Güzel bir paylaşım olmuş.Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Güzel bir paylaşım olmuş.Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. daha önce yazını izlemiş ama yorum yapamamıştım..
    bakayım dedim ne var ne yok neler yaptın ki epeydir olmadığını gördüm..
    nerlerdesin?
    yoksa tatildemisin?
    yoksa hangi ülkeyi fethetmektesin?

    YanıtlaSil

yorumlarınız için teşekkürler !!!