12 Kasım 2015 Perşembe

Pril ile #enhamaratbenim

 Bir kaç hafta önce Bursalı bloggerler " Pril " Türkiye'nin daveti ile ve marka yüzü olan sanatçı Açelya Akkoyun'un katılımıyla, çok güzel bir etkinlikte bir araya geldik.Tanışma ve sohbet etme fırsatımız oldu.Öyle içten,öyle sıcacıktı ki sanki bizden biri.Herkes kısaca blogundan bahsetti,Pril ile olan anılarını anlattı,yemek yedik,fotoğraflar çekindik.Birlikte çok keyifli saatler geçirdik.
Bu arada ülkemizin çeşitli illerini dolaşarak Türkiye’nin en hamarat hanımını seçen Prilşimdi tüm hanımları sosyal medya üzerinden yürüttüğü yeni yarışmasına katılmaya davet ediyor. 
Bulaşıkta temizliğin köklü ve yenilikçi markası @PrilTurkiye resmi Instagram hesabı üzerinden ödüllü bir yarışma gerçekleştiriyor.
@PrilTurkiye  Instagram hesabını takip edip , fotoğrafını  #enhamaratbenim  Hashtag’i ile @PrilTurkiye’yi mentionlayarak paylaşanlar, Pril’den sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalıyor. 

Bu güzel etkinlik için "Pril"-Türkiye ve marka yüzü olan Açelya Akkoyun'a çok teşekkür ediyorum.Minik bir not eklemek istiyorum.Uzun zamandır kullandığım bulaşık deterjanımdan memnun değildim."Pril Gold"u deneme şansım oldu ve tüm samimiyetimle çok memnun kaldığımı söylemek istiyorum. Bulaşıklarım makineden pırıl pırıl çıkıyor artık. Tekrar teşekkürler.



Hamarat hanımlar toplandık!En hamarat biziz Zişanım di mi :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumlarınız için teşekkürler !!!