Etkinliğin en keyifli kısmı şefin talimatlarıyla birlikte çikolata yapmaktı.Hepimiz büyük bir keyifle ve etkinlik boyunca yalana yalana çikolata yaptık.
Bu ilk yaptığımız çaklıt,karışımı hazırlıktan sonra donması için bir müddet beklettik.
Bu işlem bitince kestik ve sonra süsledik.Daha sonrasını hiç anlatmiycam :))
Nefis nefiis oldu.
Bu ilk yaptığımız çaklıt,karışımı hazırlıktan sonra donması için bir müddet beklettik.
Bu işlem bitince kestik ve sonra süsledik.Daha sonrasını hiç anlatmiycam :))
Nefis nefiis oldu.
Yapım aşamasından bir kare,benmari eritirken devamlı karıştırmak gerek,ayrıca çikolataya kıvam vermek için muhakkak kakao yağ kullanılır ve en az 29-30 derecede işleme konulur.
Bu da yaptığımız nefis kuru yemişli bitter çikolatalar,bir de portakal dilimli çikolata yaptık.
Yorgunluk çaylarımızı da içtik.
Etkinlik sonunda sertifikalarımız da oldu.
İste biz mutlu ,çalışkan ,sertifikalı bloggerler.
Kahve kendi yaptıklarınla daha bi keyifli oluyor galiba.
Özge hanıma ve Uzay pastanesi ekibine bu güzel etkinlik için çook teşekkür ediyorum.
Evet resmen eridim diyebilirim. Eve giderken markete falan uğrayıp çikolata alacağım kesin. Tabii sizin yaptıklarınız gibi olmayacak ama ne yapalım, azla yetinmeyen çoğu bulamazmış diyip kendimi rahatlatacağım:)
YanıtlaSilYine süper bir etkinliğe katılmışsınız, harikaaaa:)))
YanıtlaSilHakikaten canım çekti :)
YanıtlaSilcanım benım ellerıne saglık
YanıtlaSilbanada beklerım sevgıler